Nem láttam,és nem tartom valószinünek,hogy meg fogom nézni. Teuton vérem felforr az ilyenek láttán.jó jó, de a filmet láttad?
Tényleg érdemes megnézni ezt az aspektust is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem láttam,és nem tartom valószinünek,hogy meg fogom nézni. Teuton vérem felforr az ilyenek láttán.jó jó, de a filmet láttad?
Tényleg érdemes megnézni ezt az aspektust is.
Sajnálhatod. Tényleg jó mozi, jó játékkal.Nem láttam,és nem tartom valószinünek,hogy meg fogom nézni. Teuton vérem felforr az ilyenek láttán.
Legfeljebb Herbert Otto Gille helyébe tudnám elképzelni magam.Sajnálhatod. Tényleg jó mozi, jó játékkal.
Több oldalt megnézni pedig mindig érdekes.
Szerintem.
Amikor a Drezda (vagy mi volt a neve) filmet láttam, akkor eskü' drukkoltam a németeknek,
hogy ússzák meg (történelmi filmnél ez viszonylag fölösleges mondjuk).
Viszont ennél meg érdekes a másik fele a történetnek, beleképzelni magad a Bombázó Parancsnokság
újonnan kinevezett vezetőjének, hogy TE mit tettél volna.
Akkor se értem.Legfeljebb Herbert Otto Gille helyébe tudnám elképzelni magam.
Szinte mindegyik híján van az objektivitásnak.Akkor se értem.
Én pl minden, így német filmet is megnézek.
Akkor egy háborús filmet se kéne megnézni...Szinte mindegyik híján van az objektivitásnak.
Dehogynem. Láttad a Shat Neila izraeli sorozatot? 10/10-es. A Yom Kippuri buliról szól.Akkor egy háborús filmet se kéne megnézni...
azt nemDehogynem. Láttad a Shat Neila izraeli sorozatot? 10/10-es. A Yom Kippuri buliról szól.
Ne bomoljon Lordságod. Valley of Tears az angol címe. Azonnal töltsd le valahonnan. 10 részes,két éjszaka alatt végignéztem. A feleségem tombolt,mert két napig reggel neki kellett a gyereket suliba vinni.azt nem
a könnyek völgyének a folytatását én is vártam egy darabig de aztán csak nem jött a 2. évad. kár érte főleg hogy durván félbeszakadt a sztori így.Ne bomoljon Lordságod. Valley of Tears az angol címe. Azonnal töltsd le valahonnan. 10 részes,két éjszaka alatt végignéztem. A feleségem tombolt,mert két napig reggel neki kellett a gyereket suliba vinni.
Az életben nem gondoltam volna,hogy Mózesék tudnak filmet csinálni reálisan,happy end nélkül,és semmilyen zsidó pátosz nincs benne.a könnyek völgyének a folytatását én is vártam egy darabig de aztán csak nem jött a 2. évad. kár érte főleg hogy durván félbeszakadt a sztori így.
szerintem pont ez volt a baj vele (no nem nekem) meg hogy túl sok szerplője volt izraeli arab... (de ez csak sejtés hogy ez állhat a háttérbe hogy mégsem lessz folytatás... ugye nem a mi véleményünk számít.)Az életben nem gondoltam volna,hogy Mózesék tudnak filmet csinálni reálisan,happy end nélkül,és semmilyen zsidó pátosz nincs benne.
Nem volt arab egyetlen szereplő sem. Szefárd zsidók. Nézd meg a Wikin a névsort.szerintem pont ez volt a baj vele (no nem nekem) meg hogy túl sok szerplője volt izraeli arab... (de ez csak sejtés hogy ez állhat a háttérbe hogy mégsem lessz folytatás... ugye nem a mi véleményünk számít.)
nem a színészekre gondoltam hanem a karakterekre. az arab harckocsizók a lánytesója az eggyiknek stb... melletük volt egy francia újságíró és a félzsidó fia.Nem volt arab egyetlen szereplő sem. Szefárd zsidók. Nézd meg a Wikin a névsort.
Jaaa, azt láttam.Ne bomoljon Lordságod. Valley of Tears az angol címe. Azonnal töltsd le valahonnan. 10 részes,két éjszaka alatt végignéztem. A feleségem tombolt,mert két napig reggel neki kellett a gyereket suliba vinni.
A harckocsizók szefárd zsidók,nem arabok. Az újságíró zsidó karakter Lior Askhenazi a neve. Nem igazán francia hangzású,akinek a fia az anyjával élt a franciáknál.nem a színészekre gondoltam hanem a karakterekre. az arab harckocsizók a lánytesója az eggyiknek stb... melletük volt egy francia újságíró és a félzsidó fia.
aki zsidó volt a filmbe az a autista csávó a kiegészítő parancsnokság döntésképtelen pkja egy bekattant hk parancsnok és annak a pk ja aki nagyhamar meghalt (tehát nem főszereplő) igazából echte zsidó pozitív főszereplő egyedül a kommandós csávó aki féllábú lett de az is szefard valahonnan europából...
nekünk ez nem feltünő de a izraelbe azért gondolom hamar feltünik hogy kb a 3 echte zsidó főszereplő közül az eggyik egy idegösszeomlott (homokos hajlamú csávó) míg a másik egy döntésképtelen balfasz a 3. meg egy autista.
most gondolj bele hogy magayr háborús filmet forgatnak és 3 magyar főszereplő lenne benne egy bolond egy megőrült és egy idióta. míg egy rakás roma meg emigráns gyerekei és azok rokonai a menők meg van egy magyar akinek a szülei pl angliába vendégmunkáztak de a gyerek viszajött. itthon se lenne nagy mocorgás hogy legyen folytatás.
egyébként vannak valós megfeleltethetőségek: pl a sünis srác Amos Levinberg volt IRL.A harckocsizók szefárd zsidók,nem arabok. Az újságíró zsidó karakter Lior Askhenazi a neve. Nem igazán francia hangzású,akinek a fia az anyjával élt a franciáknál.
nem emlékszek már tisztán te a harckocsizók mindha feketepárductagok vagy micsodák lettek volna (ezt megjegyeztem mert az usaba is volt hasonló nevű mozgalom csak az kicsit más volt) mindha kettőnek az lett vólna a szerencsélye hogy kitört a háború ezért tudtak meglépni a rendőrők elől akik államellenes cselekedetek miatt vitték volna el őket vagy valami ilyesmi. de lehet rosszul emlékszem nem ma láttam.A harckocsizók szefárd zsidók,nem arabok. Az újságíró zsidó karakter Lior Askhenazi a neve. Nem igazán francia hangzású,akinek a fia az anyjával élt a franciáknál.
itt leírják a mozgalmat zanzásítvanem emlékszek már tisztán te a harckocsizók mindha feketepárductagok vagy micsodák lettek volna (ezt megjegyeztem mert az usaba is volt hasonló nevű mozgalom csak az kicsit más volt) mindha kettőnek az lett vólna a szerencsélye hogy kitört a háború ezért tudtak meglépni a rendőrők elől akik államellenes cselekedetek miatt vitték volna el őket vagy valami ilyesmi. de lehet rosszul emlékszem nem ma láttam.
Lior Ashkenazi a színész neve amúgy. A karakter Meni Ben-DrorA harckocsizók szefárd zsidók,nem arabok. Az újságíró zsidó karakter Lior Askhenazi a neve. Nem igazán francia hangzású,akinek a fia az anyjával élt a franciáknál.