Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kösszke! Imádom !Halló, halló! E01-02. (1982).
Halló, halló! E01-02. (1982).
Ismerkedjenek meg Renével, aki a legkevésbé ellenálló tagja a Francia Ellenállási Mozgalomnak. A II. világháború napjait éljük. René, a kis párizsi kávézó tulajdonosa cukor, vaj és egyéb luxuscikkek fejében hajlandó kisebb szívességeket tenni a megszálló csapatokat képviselő Kurt von Strohm...videa.hu
Hallo, Hallo ! 3. rész
A(z) "Hallo, Hallo ! 3. rész" című videót "Csaba Sovak" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 23406 alkalommal nézték meg.videa.hu
Halló, Halló II/3. rész (vágatlan)
eredeti szinkronnal a szinkront a Magyar Szinkron és Videó Vállalat készítette.videa.hu
Halló, Halló! - 4.rész
A(z) "Halló, Halló! - 4.rész" című videót "Csaba Sovak" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 21640 alkalommal nézték meg.videa.hu
9 részes össz.
9?Halló, halló! E01-02. (1982).
Halló, halló! E01-02. (1982).
Ismerkedjenek meg Renével, aki a legkevésbé ellenálló tagja a Francia Ellenállási Mozgalomnak. A II. világháború napjait éljük. René, a kis párizsi kávézó tulajdonosa cukor, vaj és egyéb luxuscikkek fejében hajlandó kisebb szívességeket tenni a megszálló csapatokat képviselő Kurt von Strohm...videa.hu
Hallo, Hallo ! 3. rész
A(z) "Hallo, Hallo ! 3. rész" című videót "Csaba Sovak" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 23406 alkalommal nézték meg.videa.hu
Halló, Halló II/3. rész (vágatlan)
eredeti szinkronnal a szinkront a Magyar Szinkron és Videó Vállalat készítette.videa.hu
Halló, Halló! - 4.rész
A(z) "Halló, Halló! - 4.rész" című videót "Csaba Sovak" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 21640 alkalommal nézték meg.videa.hu
9 részes össz.
Imádtam, mikor adták...akkor voltam közvetlen öregségi nyugdíj után! Volt időm nézni! A legjobb!9?
83 részes
akkor voltam közvetlen öregségi nyugdíj után!
Sajnos elírtam, 9 évad, 85 rész. Eszméletlen a történet, fantasztikusak a szereplők. Többször megnéztem.9?
83 részes
Nekem valamiért túl erőltetett.Sajnos elírtam, 9 évad, 85 rész. Eszméletlen a történet, fantasztikusak a szereplők. Többször megnéztem.
Halló, halló! – Wikipédia
hu.wikipedia.org
Mert a humorérzék ajándék...nem veled született Szerintem igenis baromi vicces a Hallo hallo és veri a "bigott" Cs. Mylordot...hozzáteszem azt is szerettem de nekem már túl karótnyelt...Nekem valamiért túl erőltetett.
A Cs.Mylordon még mindig tudok nevetni, pedig lövésem sincs hányszor láttam már.
Ezen meg elsőre sem igazán.
Nekem is a Halló halló jobban tetszik. A Csengetettben nekem is vannak fenntartásaim, de van humor benne az is igaz, bár sokszor elvont.Mert a humorérzék ajándék...nem veled született Szerintem igenis baromi vicces a Hallo hallo és veri a "bigott" Cs. Mylordot...hozzáteszem azt is szerettem de nekem már túl karótnyelt...
Nekem is a Halló halló jobban tetszik. A Csengetettben nekem is vannak fenntartásaim, de van humor benne az is igaz, bár sokszor elvont.
Ez biztos finom lesz.
Az sem rossz.Ha nekem angol humor kell, akkor Rowan Atkinson-nal a Fekete Vipera sorozat, az nálam veri a Mylord-ot is és a Hallo-t is.
Az sem rossz.
Annak a befejező jelenete egyébként végtelenül szomorú. Meglepően az.
Még nem láttam, bele fogok nézni és majd meglátom.Ha nekem angol humor kell, akkor Rowan Atkinson-nal a Fekete Vipera sorozat, az nálam veri a Mylord-ot is és a Hallo-t is.
Még nem láttam, bele fogok nézni és majd meglátom.
Köszi a tippet.
Fekete.Vipera.01.Resz.A.Joslat.
A(z) "Fekete.Vipera.01.Resz.A.Joslat." című videót "sepsta" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 8352 alkalommal nézték meg.videa.hu