R
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egy kommenttel feljebb megnézhetedVélemények a filmről? Nem láttam sajnos csak a végét.
Vélemények a filmről? Nem láttam sajnos csak a végét.
Egy kommenttel feljebb megnézheted
Nagyon is halottak. Ezt ne felejtsük el.
A M2 topikba már betettem, de ide is illik sőt, a humorosba is mehetne. Viszont nagyon tanulságos, hogy egy projekt hogyan képes eljutni A-ból Z-be úgy, hogy a anyja sem ismer rá...
Tökéletes példa a pocsék magyar szinkronra.
Én sem értek meg minden filmet angolul. Az Elnök Emberei vagy House of Cards jogi és politikai részét feliartozva és Google keresve kb., de hallás alapján nem. House M.D orvosi részei dettó. A The Martian szintű filmet, lazán erőlködés nélkül.És ezzel mi a baj molni?
Ha tudnék angolul mint te és angolul néznék egy filmet akkor sem lenne más mint ha magyart szinkronost néznék
T72esek felújítás B3-ra.Èvekkel ezelött làttam az RT-én egy szériàt: Tanks: Born in Russia.
Most làttam, hogy a jutubon is megvan a 12 folytatàs. Èrdekes szerintem. Két fiatal sràc jelentkezik az Uralvagonzavodnàl a harckocsiépitö részleghez. Ez meg az törtenik vekük, de jò belàtást ad a T-72-es gyàrtásàba. Persze kicsit regényesen. Nekem tetszett.
Kösz a pontositàst. Nekem akkor is tetszettT72esek felújítás B3-ra.
Nekem is. A nők is szépek voltak.Kösz a pontositàst. Nekem akkor is tetszett