Rohadt 5 perc ...Köze nincs a műhöz, csak a szereplők vannak onnan. 1918. november 11-én még zajlik a történet ...
Nekem óriási csalódás, és bár Netflix, azért reménykedtem. Ha ennek a címe nem Nyugaton a helyzet változatlan, akkor überfaxa! Csakhogy az a címe ....
Mindent akartak a németek: Oscar jelölés, eredeti mű, eredeti forgatókönyv átirat, stb., csakhogy ez bár egy igazi és véres első világháborús film, főleg az 1917hez képest, ennyi. Az egész egy nagy Netflixes baromsággá fajul a végére. Kár érte. Az elképzelés és az előzetesek nem voltak rosszak.
Áthallás a mai eseményekre max annyi, amennyi hülyeségért az ukránok ma is meghalnak, pedig már rég vége kellene, hogy legyen számukra. De kevés ilyen van szerencsére.
Viszont NULLA Himmelstoss szál van! Nulla! Kantorek sincs!
Baumer van, Kat van, többiek vannak.
Katet és Deteringet összemosták. Paul Baumerből Rambót csináltak.
Idegesítő lett tőle a film.
Mondom, ha ez nem Nyugaton a helyzet változatlan címmel jelenik meg, hanem mondjuk Összeomlás vagy más címmel, überfaxa, de valamelyik barom a Netflixnél vsz csak így adhatott rá pénzt, mert más okát nem látom, hogy miért lett ez a címe, és miért ezek a karakterek nevei.
Mikor lementek az első véres csatajelenetek, komolyan, volt hátra másfélnél is több óra. Az utolsó percig vártam Himmelstosst ...
Idegesítő lett tőle a film.
Mondom, ha ez nem Nyugaton a helyzet változatlan címmel jelenik meg, hanem mondjuk Összeomlás vagy más címmel, überfaxa, de valamelyik barom a Netflixnél vsz csak így adhatott rá pénzt, mert más okát nem látom, hogy miért lett ez a címe, és miért ezek a karakterek nevei.
Mikor lementek az első véres csatajelenetek, komolyan, volt hátra másfélnél is több óra. Az utolsó percig vártam Himmelstosst ...