Nagyon erős film az biztos.Mekkora botrány volt Franciaországban a film miatt...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nagyon erős film az biztos.Mekkora botrány volt Franciaországban a film miatt...
Leginkább a szar CGMegint megnéztem ezt a könnyek völgye sorozatot. Nem vagyok tankos, de ebben a sorozatban sok minden sántít.
Akik már nem öregszenek meg - Honvédelem
Amikor már azon fanyalogtunk, hogy a Nagy Háborúhoz óvatosan nyúlnak a rendezők és a producerek, hirtelen előpattan Peter Jackson, és az arcunkba nyom egy másfél órás döbbenetet, mindezt úgy, hogy eredeti felvételeket használ. Az Akik már nem öregszenek meg félelmetes és felkavaró alkotás...honvedelem.hu
A dél-amerikaiak meg Simon Bolivárból szappanoperát csináltak.Na.
Ezért szar a Patriot.
Gibson sikeresen lemészárolta a történelemhűséget.
Pedig jó filmet is készíthetett volna.
Se buzik, se zsidók, se négerek. Viszont a díszletekkel nem erőlették meg magukat. 7 pont.
Ne bízd még el magadSe buzik, se zsidók, se négerek.
Én már hetek óta túl vagyok rajta. Mondjuk a felszopás részt jórészt szkippeltem.Ne bízd még el magad
Egyébként komolyra fordítva a szót összességében szerethető sorozat, most fejeztem be.
Legnagyobb negatívumom annyi volt hogy sok volt a modoros erőltetett lazaság főleg az elején, később ez aztán természetesebb lett. Ezen kívül max kisebb dolgok nem tetszettek, erőltetett romantikus szál, néha erőltetett drámaiság, illetve hogy az "ellenség" arctalan, alig látunk belőlük valamit, vagy hogy aki csak a sorozatból tájékozódna azt hiheti hogy tényleg minden ezen a néhány srácon múlt, a több tízezer katonatársuk meg nem csinált semmit (ez egy kalandsorozat, szóval a történelmi pontosságot direkt nem írom). Plusz a néhány nem korhű technika, persze azon lehet vitatkozni hogy melyik a rosszabb, ha amcsi m939-es teherautókat festenek be németnek, vagy ha gagyi cgi az egész film. Mondjuk a végén az m48 Patton az övön aluli volt.
DE ezeket leszámítva tényleg izgalmas, a sorozat közepétől már élvezhető a lazasága, én egyáltalán nem bántam hogy az Elit alakulat meg a folytatása után nem egy tök komoly verziót csináltak a SAS-ról hanem egy ilyen tökösebb poénkodósabbat. Ezzel a sivatagi környezettel meg ezekkel a karakterekkel tiszta Rejtő fílinge volt! És a legnagyobb pozitívum hogy végre egy nem pc sorozat abban az értelemben hogy baromi trágár, mindennel poénkodnak benne és nem éppen visszafogottan ábrázolja ezeket az angolokat hanem igazi kőbunkó suttyó katonákat látunk, tényleg mint egy Rejtő regény hősei, szóval ebben legalább hiteles. És kurva jó zenék mennek végig, annak aki szereti az AC/DC-t vagy a Motörheadet!!
Zsidós filmet csak izraelit, vagy arabot.egy nagyszerű klasszikus Paul Newman-el
/avagy hogyan sikerült letiplizni Palesztínából, mielőtt egymásnak esnek a zsidók és arabok/
Exodus (Teljes film)
1948, az önálló zsidó állam megalakulásának éve. Az ENSZ szavazás eredménye attól is függ, hogy miként alakul a térség politikai arculata. A harcnak erről az időszakáról, egyik lényeges eseményéről szól a film, melynek színhelye Ciprus. A sziget brit fennhatóság alatt áll, ide érkeznek az...videa.hu
Exodus
1948, az önálló zsidó állam megalakulásának éve. Az ENSZ szavazás eredménye attól is függ, hogy miként alakul a térség politikai arculata. A harcnak erről az időszakáról, egyik lényeges eseményéről szól a film, melynek színhelye Ciprus. A sziget brit fennhatóság alatt áll, ide érkeznek az...port.hu