Haderő fejlesztési tippmix

Status
Not open for further replies.
Ez nem csak rep. nap, tele van szárazföldi bemutatóval, kiállítóval, progival. Ha bejelentenek harminciksz régi Leopard upgrade-t a Rábában, akkor vasárnap visszamegyek veled pálinkázni, mert normál esetben csak szombaton megyek. o_O
Figyu itt a nagypapa féle szilva, viszek egy fél litert sunyiba! Ha lesz ott Htk-s szeretettel várom egy pertura! De csak ha bejelentés lesz szombaton! Aki szombaton megy ne merjen spoilerezni! Bár lehet ez nagy kérés!:D

Figyu itt a nagypapa féle szilva, viszek egy fél litert sunyiba! Ha lesz ott Htk-s szeretettel várom egy pertura! De csak ha bejelentés lesz szombaton! Aki szombaton megy ne merjen spoilerezni! Bár lehet ez nagy kérés!:D
Ne netezz szombaton és akkor nem tudunk spoilerezni :D

safe_image.php

C/D Gripenek korszerűsítése
IRIS-T rendelés
olaszországi pilótaképzésre szerződés
izraeli drónok beszerzése és fejlesztési együttműködés
L-39NG (+ valamilyen új változat későbbi kifejlesztése)
valamilyen karbantartó központ az Aero+ACE+Airbus+HeliControl Kft kombinációból
Pipistrel gyártási-fejlesztési együttműködés bejelentése
Skyranger
...

És ez még csak az, ami hirtelen eszembe jutott mint lehetőség a légierőre vonatkozóan...
Skyranger esélyes...

Nem kívánság- hanem tipplista :D

MBT: 60 db Altay, addig T-72 felújítás

IFV lánctalp: 60 db Tulpar

IFV kerekes: Boxer (nem hiszem hogy 2-féle ifv lesz)

APC kerekes: felújított BTR

SPH: valami Cseh/Szlovák cucc, pl. Eva

ATGM: Spike

AH: Mi-24 aztán kész vége-

UH: 20 db H225 a H145 mellé

Na visszakerestem mit agyaltam ki közel 3 éve. Alábecsültem a beszerzéseket, szerintem nagyon tolták akkoriban a médiában a török haverságot, ezért írtam az Altayt meg a Tulpart, meg azt hittem csak arra lesz pénz, meg csak Eva-ra Pzh helyett.
A Spike viszont bejött legalább :D a H225 szerintem meg már világos volt akkoriban csak még nem mondták ki.

• Tetszik
Reactions: Szittya
Sok helyen így szokták. Ez olyan, mint a nagy szakkiállításokra időzíteni a új típusok vagy a megrendelések bejelentését.
Én pont emiatt érzaem úgy, hogy amit lehetett, annak a bejelentését halasztották erre a happeningre.
Van egy olyan érzésem, hogy pár év múlva nálunk fel fognak fejleszteni egy komolyabb haditechnikai kiállítást. A fejlődő hazai hadiipar mindenesetre igényelné.
Ha már nagy szafarinemzetként összejött egy vadászati világkiállítás! :rolleyes:

Status
Not open for further replies.