A klasszikus szalma bab erveles. Nuff said.
Ezt kifejtenéd bővebben? Mert nem igazán értem és nem akarok abba a hibába esni, hogy valami nem tiszta, de azért kurva nagy arccal elkezdek okoskodni. Ugye megérted?
1. Te nem vagy a molni másodnickje véletlenül? Mert ugyanazokat a jellegzetességeket mutatod. szelektív hallás, szélsőséges amerika imádat stb.
Nem.
2. Attól hogy beidézed saját ugyanilyen témájú, a HIVATALOS amerikai álláspontot ismételgető állításaidat még nincs igazad. Súlyos hiba egy anonim fórumot összekeverni egy tudományosnak tűnő vitával.
Tudod, én legalább hoztam videókat, adatokat, tapasztalati leírásokat. Te mit is? Ja, semmit, csak a hitedet, meg egy ködös sztorit, amit gondolom, megint valami amcsi katona mesélt el neked két fröccs között egy kocsmában és nekünk ezt persze el is kell hinnünk, mert te mondtad és ráadásul baromira nem cáfolja az alapfelállást, ami pedig az, hogy a géppisztolynál hatékonyabb a gépkarabély.
3. a 300 BLK alapvetően NEM szubszonikus bár van olyan változata is. Szerintem a 300 whisperre gondolsz, ami már eleve vet fel kérdéseket
Ki nem szarja le, hogy szerinted alapvetően mi, vagy mi nem? Én arról írtam, hogy valódi előnye csak akkor van, ha a szubszonikusság követelmény. Cáfold meg, ha tudod, de adatokkal ám!
Na és most:
Többször is elszámoltam húszig. Kezdem egyre jobban megérteni molnit, ha már felhoztad. Pár évvel ezelőtt még nagyon moderációellenes voltam, még GrGLy-el is leálltam vitázni emiatt. De azóta nagyon elszaporodtak itt a trollok, fancsikák, meg hasonló fajzatok. Na szóval, ha rajtam múlna, az olyanokat mint te, akik kb. nulla szakmai tartalmat tettek eddig hozzá a fórumhoz, viszont trollkodásban, hülyeségek vég nélkül fújásában, meg haterkedésben/fanságban ugyancsak kitesznek magukért, már néhány, a legutóbbi két kommentedhez hasonló beszólás után úgy vágnám ki innen, mint a macskát. Mert az, hogy a biztpol vicctopikokban elszórakoztok, hát legyen, a hülyéknek is (akik ugye két sornyi szöveget nem tudnak értelmezni, de ennek ellenére nagy arccal elkezdenek trollkodni - szír topik, ha valakit érdekel) kell játszótér ebben a fene nagy liberalizmusban. Na de hogy már a szakmai topikokat is romboljátok az agyfosásaitokkal, az eléggé gáz.