Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
https://www.facebook.com/share/p/1NeMQAxaf7/Mi mivel vagyunk kint egyébként?
Köszi, már nem emlékeztem, aranyhal.
Ezeknél nekem is jobb képeim vannak.
Nájn. Saját felhasználasra készithetek képet, fel is hívjak rá a figyelmet, hogy ne rakjátok ki sehová.Nem hisszük.
Mutasd.![]()
ezmiez? vannak gránátosok?
A lynxes lövészzászlóaljainkat kereszteltette át őbobósága páncèlgrànátosra.ezmiez? vannak gránátosok?olyan, mint a német pc.gránátos, vagy vmi más?
A Fire blade gyakorlaton vesz részt gondolom.Veszprém felett most kering az egyik osztrák Pilatus PC-6, Flightradar szerint Pápáról szállt fel
RECCE06 https://fr24.com/RECCE06/3a81dd98
Az mièrt van, hogy egyes katonák fegyvere tele van kiegèszítőkkel, másoknak meg kb semmi nincs rajta?A harcászatra került a hangsúly az MH Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár 1. Gránátos Zászlóalj 1. század kihelyezésének második hetében a Bakonyban.
![]()
Folytatódik a kiképzés a Bakonyban
A harcászatra került a hangsúly az MH Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár 1. Gránátos Zászlóalj 1. század kihelyezésének második hetében a Bakonyban.honvedelem.hu
Nekik már pont nem juttott, ahogy érkeznek be folyamatosan osztják azt is.Az mièrt van, hogy egyes katonák fegyvere tele van kiegèszítőkkel, másoknak meg kb semmi nincs rajta?
Fasza.Nekik már pont nem juttott, ahogy érkeznek be folyamatosan osztják azt is.
Idén év végén fogunk abból flottul állni végre. Meg személyi éjjellátóból is.
Nem olyan rég én még boci mintás bilit is láttam egy katonánFasza.
Azt hittem ezen már túllèptünk.![]()
Ugyanmá.Fasza.
Azt hittem ezen már túllèptünk.![]()
Ok azt hittem legalább ez a század fel van szerelve.Ugyanmá.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..