M
molnibalage
Guest
Így visszanézve bizony voltak szép számmal ilyen tanáraim. Teljesen normálisak voltak, amíg Trianon, II. Vh és haditechnika nem került szóba. Akkor aztán sírva röhögtem. Hála istennek a történtlem tanáraim egyike sem volt ilyen. (Az egyik konkrétan kiképzett Messzer pilóta volt, csak már nem repült.)Magyar felső oktatásban sok a "turbómagyar", még tán a tanárok is azok?
Hazaszeretet szóval dobálózás, indokolatlan használata, lenézése annak azt, aki a nacionalizmust és magát ez a fogalmat ökörségnek és idejétmúltnak tartja. Folyamatos kommentelgetése a "hungarian master race"-nek, annak, hogy a német tudósok és a magyarok seggéből sütött a nap, német II. Vh fegyverk képességeinek végletekig magasztalása. Nosztalgia a náci eszmék iránt és csendőrség állandó felemlegetése tartalom nélkül. Zsidózás, orosz HTféktelen imádata mindenféle tudás nélkül, - MiG és Szu az isten, körbereüli a jeki vasat szintű kommentek -városi legendák csont nélkül benyelése ,stb.Definiáljuk már a Turbómagyart egyébként, légy szives! Mi az a turbómagyar???
Nem.Ha annyi, hogy szeretem a hazámat, büszke vagyok a hagyományainkra, pl. örülök ha magyar sportsiker van, és hajlandó lennék egy idegen hatalom megszállása ellen harcolni(ha Orosz, ha USA, ha Román, ha Piréz), akkor ÉN Turbómagyar vagyok???
Nem, te nem vagy az. A tegnap linkelt egyik oldal kommentelője az. Megnézem a kommentjét aztán a FB oldalát és 100%-os pontossággal lőttem be, hogy ki is ő. Azt kell, hogy mondjam annyira fullta tolják sokan, hogy szitne lehetetlen mellélőni ezen a téren....HA az csak annyit takar, amit én most elmondtam magamra példát. Ha viszont már én is turbómagyar vagyok, akkor MARHA jó, hogy ez ott a felülreprezentált. Szerintem.