<blockquote rel="zsolti"><blockquote rel="ijasz">Pont Kővári írásai miatt untam meg a Top Gun-t még 20 éve, mert - bár a tudása lehet, hogy nagy - a politikai nézeteit nem kellene bevinni az írásaiba. Onnantól, hogy valaki nem a száraz tényekre alapozza az írásait, elveszíti közlésének hitelességét. és sikerült is az első iraki háborús T-72 vs. Abrams egyik cikkével kiakasztania.. Engem speciel akkor sem érdekelt a technika eredete.
Így van, teljesen egyet értek. Miatta nem vagyok hajlandó pénzt kiadni én sem arra a magazinra. Ami rosszabb, INGYEN is elolvashatnám, néha belelapozok, aztán megy vissza a polcra... Egyszerűen komolytalannak tartom ezt így, pedig a régi nem ennyire egy szájízre alakított szerkesztőséggel rendelkező TOP GUN azért szerethető volt, szerintem legalább is...
</blockquote>
Az is vicces, hogy a politika álláspontját összemosod a technikai tartalommal. Szezon és fazon.
Ennyi erővel senki ne olvassa a Zoli hajói oldalt, mert a politikai agymenéseitől agyfaszt kaptam, szeritnem akkora ökörségeket írt sok helyen annak ellenére - vagy éppen azért... - mert történelem tanár. (Tudtommal.)
Egy barátom személyes tapasztalata az, hogy a magyar felsőoktatás történelem szakán erősen felülreprezentáltak a turbóagyarok és a különféle szélsőséges eszmék hívei az átlag lakossághoz képest...
Ennek ellenére az írásai műszaki részét leköpni csak azért, mert sajátos politikai nézetei vannak elég nagy ökörség lenne.
Tehát megint csak azt látom, hogy semmiféle műszaki objektivitás vagy valódi érv nincs amellett, hogy Kővári miért hülye. Szimplán csak azért utáljátok, mert kurvára nem szerette az előző rendszer és emiatt mai napig nem tud azonosulni azzal a képmutatással, amit az oroszok tolnak sok helyen kőkemény propagandával. Mondjuk a másik oldalt sem kell félteni, de ettől függetlenül továbbra is alapvető különbség van a fejekben keleten és nyugaton...</blockquote>
Sosem mondtam hogy hülye. Azt sem mondtam hogy nem ért a technikai dolgokhoz. Azért nem vicces összemosni a politikai elfogultságát a technikai tartalommal, mert pont ennek az eredménye nem kevés cikkében az, hogy amikor NEM 100% az info valamiről, ott bekompenzálódik a cikk egy saját világnézettel, és teljesen eltérő lesz a konklúziója, a kicsengése mint egy objektív cikk lehetne, vagy lenne.
Zoli lehet hogy egy elfogult barom, de Zoli hajói oldalt sosem olvastam, a TOP-GUN-t meg régen igen, az AS-t is egy ideig. Zoliról nincs véleményem ezért, Kőváriról meg van.
Magyar felső oktatásban sok a "turbómagyar", még tán a tanárok is azok? Figy. Balázs, gondolkoztál már azon, hogy ez valami rejtett véletlen okán, vagy azért, mert ott általában tényleg a történelmet az átlagnál jobban ismerők vannak felülreprezentálva??!
Definiáljuk már a Turbómagyart egyébként, légy szives! Mi az a turbómagyar??? Ha annyi, hogy szeretem a hazámat, büszke vagyok a hagyományainkra, pl. örülök ha magyar sportsiker van, és hajlandó lennék egy idegen hatalom megszállása ellen harcolni(ha Orosz, ha USA, ha Román, ha Piréz), akkor ÉN Turbómagyar vagyok??? Mert Zsidó gyerekek szívét nem akarok megenni, cigányokat válogatás nélkül nem akarok dunába lőni, és még a melegeket sem öletném le. Hozzáteszem biztos vagyok benne, hogy a felsőfokú töriképzésen sem sincsenek felülreprezentálva a "Turbómagyarok", HA az csak annyit takar, amit én most elmondtam magamra példát. Ha viszont már én is turbómagyar vagyok, akkor MARHA jó, hogy ez ott a felülreprezentált. Szerintem.