Haditechnikai kvízjáték

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

notaricon

Well-Known Member
2016. január 7.
3 380
9 919
113
Mivel nem tett senki, hát teszek én egy nagyon könnyűt, inkább csak a kép érdekessége miatt.
Di9FQAEXgAInafY.jpg
 

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
5 554
12 420
113
Lőni én sem lőttem vele sajnos.
Még nagyon gyerekkoromban, talán egy rendőrségi/katonai kiállításon a városnapon, kb 5-6 éves lehettem, volt rajta egy nyakba-akasztó. Felraktam a nyakamba és lehúzta a fejemet :D Emlékszem ott volt egy fickó aki a fegyverekre ügyelt, az mondta, hogy ez egy "nagyon különleges" fegyver mert nincs sok belőle és ők is csak mutatóba kapták. Szerk.: lehet kgp-9 volt és nem ez, de nekem ilyen formavilág rémlik.
 
 • Tetszik
Reactions: dudi

senki

Active Member
2018. július 27.
249
134
43
Üdv
Ez egy Danuvia gyártmányú Forte VD-01 rohampisztoly. Volt szerencslm hozzá. Tárcdere rettenetes, súlya mint az AMD