Mivel nem tett senki, hát teszek én egy nagyon könnyűt, inkább csak a kép érdekessége miatt.
![]()
Upsz, nem tűnt fel, hogy erre még nincs megfejtés. De legyen.
Egy megvan, még négyet mondjál be

Egy megvan, még négyet mondjál be![]()
Az XB70 csak az egyik gép aminek egy része látszik, még 4 simán azonosítható, ki tudja melyikre gondolhattam…XB70 Valkyrie, vagy hogy érted a négyet?

A D21 az inkább egy YF-12X15 (szám alapján), X3, X24, és talán a kép alján az a fekete pedig egy D21?![]()

![]()
Támogassuk a hazai ipart, mondjuk ezzel már sokat segítek.
Egyszer volt hozzá szerencsém a 90-es években. Annyi maradt meg belőle, hogy mocskos nehéz. Lőni nem lőttem vele.Fogdostatok már ilyet élőben?(Nem hatástalanítottat).
Lőni én sem lőttem vele sajnos.Egyszer volt hozzá szerencsém a 90-es években. Annyi maradt meg belőle, hogy mocskos nehéz. Lőni nem lőttem vele.
Még nagyon gyerekkoromban, talán egy rendőrségi/katonai kiállításon a városnapon, kb 5-6 éves lehettem, volt rajta egy nyakba-akasztó. Felraktam a nyakamba és lehúzta a fejemetLőni én sem lőttem vele sajnos.
Emlékszem ott volt egy fickó aki a fegyverekre ügyelt, az mondta, hogy ez egy "nagyon különleges" fegyver mert nincs sok belőle és ők is csak mutatóba kapták. Szerk.: lehet kgp-9 volt és nem ez, de nekem ilyen formavilág rémlik.Fogdostatok már ilyet élőben?(Nem hatástalanítottat).
Szóval akkor valaki árulja el a nevét, és jöhet a következő talányVolt szerencsém lőni vele (jórégen) nem tett különösebben jó benyomást rám.

Volt szerencsém lőni vele (jórégen) nem tett különösebben jó benyomást rám.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..