Közel semsilurusglanis said
Ez egy lecsupaszított proto Vodnik.

Szintén nemdudi said
Ez egy lecsupaszított MWMIK leánykori nevén Jackal.

Azért írd már be a google-ba, mielőtt elkezdesz hülyeségeket beszélni...silurusglanis said
Áh, megvan: Rába Védett Zárt Felépítmény
A dudi által említett Jackalt is használták az angolok kint afgánban, mondjuk az azért combosabban meg van támogatva alulról aknák ellen, mint ez. Ha a fentin a fegyverek nem lennének rajta, akkor azt mondanám, hogy valami jó kis gyorsreagálású cucc lenne, amivel mondjuk katonákat lehet a dzsungelben, pusztában eljuttatni A-ból B-be, vagy ellátmányt, sebesülteket, amihez egy teherautó már nagy és nehéz lenne. Viszont így fegyverekkel megpakolva én se nagyon látom értelmét, bár azt érdemes figyelembe venni, hogy csak úgy unatkozásból nem fejlesztenek ki hülyeségeket, lehet a helyi körülmények indokolták ezt a kialakítást.joker said
Mi a lényege ennek a lecsupaszításnak? Használják valós harci körülmények között is az ilyent?
Csak nem tetszik, hogy a kvíz topikban célzottan azért ragad billentyűzetet, hogy a Rábába belerúgjon egyet és nem azért, hogy megfejtse a feladványt. A VZF-ről meg érdemes úgy véleményt formálni, hogy az ember tisztában van a fejlesztésének a céljával (<a title="Rába PSZH topikban" href="http://htka.hu/forum/harckocsik-harc-es-szallitojarmuvek/raba-fejlesztesu-pszh/page-2/#p48194">Rába PSZH topikban</a> pl. le van írva).Igazából vaciláltam ez meg egy olyan között, aminek én is alig találtam meg a nevét, mert csak egy képem volt róla a gépen. Szóval szerintem ezzel még jobban jártatoksilurusglanis said
A feladványon meg dolgozok mióta kitetted. Nehéz.
De annyira már nem nehéz, hogy ha az ember rájön, hogy melyik égtáj felé keresgéljen.Nos, a kezembe került prospektus szerint ez egy könnyű támadó jármű, amely 7 főt tud cipelni, tehát a gyártója úgy néz ki komolyan gondolja azokat a bushman-riogatókat ott rajta.dudi said
Jobban járnánk ha azt mondanád meg,hogy mire való.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..