Haditechnikai kvízjáték

ms07

A játék feltételez alapfokú ismeretet haditechnikai témában,olyasmire gondolok,hogy pl ne nézzünk légvédelmi rakétának egy cirkálórakétát/robotrepülőgépet(kinek melyik megnevezés tetszik).De az is segíthet,hogy a kínaiak szokták baba kékre festeni a cirkálórakétát/robotrepülőgépet vagy,hogy a platformi álcafestése kínai.

Bocs silurusglanis :) Mentségedre szolgáljon,hogy az indító jármű nagyon hasonló a HQ-9-nél alkalmazotthoz,bár a HQ-9 függőlegesen indítja a rakétákat.

@dudi
Tényleg az indítójármű adta a számomra biztosnak tűnő támpontot :) Amikor alaposabban megnéztem a rakéta végét, már elküldtem a választ (az indítási szögről meg halvány gőzöm sincs :D ).

BOawn.jpg

Mackensen, Dudi köszönöm az információkat, nem tudtam, hogy ilyen direkt keresés tiltott. Maga a topic ötletes :)

mos07

"Szabályzat:

- ki kell találni a képen látható fegyvert

- a találgatók nem tehetnek ki linket állításuk helyességéről (rontják a többiek játékát)

- az a nyertes, aki először találja ki, mi is van a képen ezt pedíg a feladvány kitevője erősíti meg.

- természetesen tilos csalni:) google képkereső stb.

- a következő kép (feladvány) kitevésének a joga a nyertest illeti."

Ez a topic első bejegyzése.Persze nem baj,hogy nem lapoztál vissza az elejére!

Szerintem nem kéne két kérdés legyen egy feladványban. Mi van, ha két ember egy-egy különböző típust határoz meg?