Bocs, én ezt értem képkeresés alatt, a másikat nem is ismerem. Minden esetre, amikor beírtam "Martin A-30 Baltimore" az első tízben benne voltak ezek a képek, és a találat helye a HTKA volt. Ezért írtam, hogy jobb lenne másik feladvány.
TG
Ilyen esetre írtam én is azt, hogy ez így abszolút nem számíthat csalásnak, ekkor már lehet megtenni a tét nélküli tétet. Viszont 1-2 percen belül úgyis kiderülne, hogy jó-e a tipp, ha nem adná be találatnak a Htka-t, mert a mai világban éppen elég másik képet a képünkbe tol a világháló.
A lényeg, hogy az emberek milyen csodálatos módon jutnak el néha a megoldásokhoz. Magamból kiindulva pl. a HMS Temeraire-t Victorynak néztem, úgy kezdtem el hasonlítgatni ( egy másik szál is volt, amire gondoltam, mondjuk valami monitor csatája vitorlással ). A legdurvábbnak a Zentát érzem. Amikor megláttam, mondom f.-om... Másnap este (!) felkeltem és azt montam: ez b.-meg a Zenta, és így volt. Nem tudom honnan jött. 15 éve láttam a képet ? Lehet.
A görög csatahajó is más. Elkezdtem Pearl Harbor -os képeket nézni, azt hittem filmforgatáshoz elsüllyesztett hajót látok. Az US hajókra hasonlított, így sorra vettem őket, így lett meg. De vszeg. mindenki pofázhatna itt, hogy mit miért...
Szóval szerintem nem csal itt senki, nem is lenne értelme, mert magunknak is hazudnánk. Ez játék.
Ha tipp van, le kell ellenőrizni, aztán dobni.
Eleget dumáltam 3 sör után.
Memmingen következik !