Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
1. a piros egy kicsit bordósNa mi nem nyerte el a tetszesed? En igy elso blikkre azt mondom, hogy ez a fej… ez nagyon gaz, ilyen hulyeseget csinalni…
1. a piros egy kicsit bordós
2. a nadrág kicsit megsárgult
3. az anyag egy kicsit olyan bársony szerű - mást várnék
4. a csizma ragasztása 1-2 helyen kicsit elengedett
2+4 -re még azt mondom, hogy OK, régi figura, már ezer éve nem is gyártják. Rendben.
Úgy általában picit olyan játékbaba benyomást kelt - de ezt meg lehet be kéne tudnom a nem
épp mai gyártástechnológiának.
Nem tudom, hogy bele merjek-e vágni vmi fehérítős próbálkozásba :/Igazabol a 2-es es 4-es problemat orvosolni tudod. A masik kettovel meg kell baratkoznod. En peldaul a fejevel egyaltalan nem tudok
Nem tudom, hogy bele merjek-e vágni vmi fehérítős próbálkozásba :/
A csizma nem gond, egyébként túl vékony anyagból csinálták, nem ad olyan tartást, mint az igazi.
A feje szerencsére nem látszik a sisakban
Csomagolásból eredő kisebb javítanivalók lesznek még: pl mire a sisakon a szőrt a
kívánt irányba beállítom... :/
Csinálok pár képet ha lement a kajakóma.
A doboz viszont mocskosmód igényes. Rég nem láttam ilyet, mágneses, vastag szivacsok,
igényes nyomdai munka.
Ez egy szarJaaah, par jo fotot megkoszonnek. Kivancsi vagyok. 4 ilyen figurat lattam eddig eloben, nemet katonak voltak. Szepek voltak, persze mindenbe bele lehet kotni, ha az ember akar, de… szoval azonnal nem tapasztaltam peldaul ezt a csizma problemat, a ruha meg azert a terepminta miatt kevesbe erzekeny resz.
Nagyon rohogok!
Talan kellett volna szolnod a macskanak, h segitsen be, plusz 2 mancs….
Szerintem amugy csak nincs rutinod, eleg reg babazhattal ez elott…
Egyebkent jol nez ki, igen jol nez ki szerintem.
Ja, meg ezek a kis apróságok, amiket egyszer észre veszel és onnantól rohadt bosszantó:
Jó, hát valóban tetszetős. De mivel nincs vitrines tárolóm, így megy vissza a dobozba úgy is.
A fej amúgy kurva jó, még a szem is megvan csinálva csillogóra. Nagyon részletes és élethű.
Egy két, ilyen kínais megoldás van csak, ami zavar.
Az egyik a nevezett kesztyű, amellett hogy nem lehet passzosra felhúzni, még alatta van egy kurva nagy gomb,
ami szintén leküzdhetetlen akadály.
Illetve talán látszik, az egyik kesztyű bőr része egy hangyafasznyit más fajta, mint a másik.
Az egyik puhább, vékonyabb.
Meg a vért, illetve annak pántja sem úgy fekszik fel a testre, ahogy kéne: eláll.
Azért látható a különbség a marketing fotóhoz képest:
Gondolkoztam rajta, hogy megveszem hozzá a Blues&Royals figurát, de sztem
inkább a gyalogos gárdista lesz..
Jó, hát valóban tetszetős. De mivel nincs vitrines tárolóm, így megy vissza a dobozba úgy is.
A fej amúgy kurva jó, még a szem is megvan csinálva csillogóra. Nagyon részletes és élethű.
Egy két, ilyen kínais megoldás van csak, ami zavar.
Az egyik a nevezett kesztyű, amellett hogy nem lehet passzosra felhúzni, még alatta van egy kurva nagy gomb,
ami szintén leküzdhetetlen akadály.
Illetve talán látszik, az egyik kesztyű bőr része egy hangyafasznyit más fajta, mint a másik.
Az egyik puhább, vékonyabb.
Meg a vért, illetve annak pántja sem úgy fekszik fel a testre, ahogy kéne: eláll.
Azért látható a különbség a marketing fotóhoz képest:
Gondolkoztam rajta, hogy megveszem hozzá a Blues&Royals figurát, de sztem
inkább a gyalogos gárdista lesz..
Szerencsére ehhez nincs kézügyességemOoohhh igen, pont igy kezdodik az elmebaj. Egy figura, meg egy, aztan tarolo… es mar azt veszed eszre, hogy a nem tetszo reszeket javitod, uj kesztyut csinalsz…
Egyebkent azt vedd figyelembe, hogy a meret miatt nem tudnak ugy „viselkedni“ az igaziak. Ezt akiknel lattam ilyen figurakat orvosolni szoktak, meg eleve koszoljak, kopatjak a felszerelest… ok mar rajta vannak a hibbantsag azon utjan, amin te most tervezel elindulni!
Szerencsére ehhez nincs kézügyességem
Koszolni dísz egyenruhát?!
Persze, nincs súlya, esése. Bosszantó is, hogy a céges képeken minden passzol.
Gondolom photoshop, vagy akkor amikor még újak voltak, akkor nem állt be minden anyag a dobozban
az évek alatt :/
Túl sokat nem akarok LoL
Még a gárdista, meg talán egyszer ennek a másik ezredbeli megfelelője.
Meg a War Horse-os Benedict Cumberbatch karakter
Hajlok rá, hogy az 1.vh-s csávót vegyem meg.... csak a másik kettő meg ugyebár nincs gyártásban, azt' haKoszolni, koptatni, szakitani… persze, ok nem ezeket a lakk csizmas lanyokat gyujtik. Vicceltem am! Kivancsi leszek mi lesz a velemenyed, ha esetleg nem egy diszegyenruhas figurat rendelsz. En amiket lattam katonakat nagyon jok voltak, a bajonettek, asok, felszerelesek es fegyverek igazan szepen voltak megcsinalva. A ruhakon azert lehet mit javitani, de hat mi hibatlan? Es ne felejtsd el, hogy ezek kezzel keszultek, egyik ruha vagy kiegeszito sem lesz pont olyan, mint a masik es bizony lehetnek hibak is, ahogy minden hand made cuccnal. En azt gondolom megeri az arat, plusz ez mar olcsobb soha nem lesz!
A ceges promo fotok meg mindenrol es mindenhol profin neznek ki persze. Talan egy olyanon meg en is jol tudnek!
Mert?Valahigy nem szeretem mikor az aktuálpolitika keveredik a makettezéssel.
ICM - Soldier of the Armed Forces of Ukraine(100% new molds) - Megamakett.hu
ICM - Soldier of the Armed Forces of Ukraine(100% new molds), Megamakett.huwww.megamakett.hu
Mert?
Az eddig kiadott makettek sem a fantázia szüleményei.
Ma meg már ennyi idő /sem kell, hogy kihozzanak valamit.
Business is businessMondjuk ebben igazad van, de akkor is bizarr számomra.