Bedobsz egy linket?
Aztak..rva Meg is rendeltem, kíváncsi vagyok milyen minőség lesz.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Aztak..rva Meg is rendeltem, kíváncsi vagyok milyen minőség lesz.
Bedobsz egy linket?
Mondjuk nekem ez kicsi.Ebayen árulják többen is, én innen rendeltem:
https://www.ebay.com/itm/196096047397
De ha beírod a keresőjébe, hogy 3D Kf41 Lynx, kidobja a többi eladót is, pl:
https://www.ebay.com/itm/126150435947
Mondjuk nekem ez kicsi.
Mindent tudsz nyomtatni bármilyen méretben majdhogynem ha értesz hozzá hogy kezeld a nyomtatót.Nagyobb méretben eddig elvétve láttam csak nyomtatott makettet, gondolom annyival drágább lenne, hogy még nem kapkodnak érte. Pl a német csávónak van 1:35-ben Wiesel-je, 65eur-ért, de az ugye pici gép, egy MBT-re én olyan 90eur-t tippelnék, az azért combos összeg azért.
Elmondom mi volt a baj. Nem szóltál dudinak, hogy szakértse meg és segítsen.A war thunderből kiszedik könnyen a modellt aztán onnan pöröghet a nyomtató
Azért látszik, hogy ez nem az én baltával faragott 3D modellezési ügyességemmel késszült
Mindent tudsz nyomtatni bármilyen méretben majdhogynem ha értesz hozzá hogy kezeld a nyomtatót.
Haverom akivel nyomtatunk, csinált teljes méretű vasember sisakot meg mandalórit is.
Mert kicsiből gyorsan tudsz sokat csinálni.Mindent tudsz nyomtatni persze, csak el tudod e adni annyiért, hogy legyen rá értelmes mennyiségű vevő? Mondjuk csak tippelek a magas árra, nem tudjuk, hogy kis méretarányból miért van annyi, mint a szemét, nagyobból meg csak mutatóba itt ott, kb.
Ajánlom a YouTube csatornákat. Tucatszámra vannak fent videók a különböző technikákról az alapoktól kezdve egészen a weathering, realistic mud, rust… és egyebek megtanulásáig.A tervem egyébként az, hogy csinálok egy telephelyet az összes fajta lynxünkkel majd egy nagy diorámában. (meg kacérkodok a HK-kkal is)
Csak meg kéne tanulnom festeni normálisan
Attól még a kézügyességem általánosságban gatya sajnosAjánlom a YouTube csatornákat. Tucatszámra vannak fent videók a különböző technikákról az alapoktól kezdve egészen a weathering, realistic mud, rust… és egyebek megtanulásáig.
Attól még a kézügyességem általánosságban gatya sajnos
Gyakorlás… én jó pár évet maketteztem és a festés terén folyamatos tanulás volt és azt mondom pár tucat német technika után, hogy talán közepesen tudtam mázolgatni. Dobok majd fel egy-két fotót, ha Mo-ra megyek, el van rakva pár darab a pincébe. A vasak után 12 cm-s Verlinden figurákat kezdtem el csinálni, az szerintem sokkal nehezebb és szerintem még közepes szintig se jutottam. Pl ilyetsmit:Attól még a kézügyességem általánosságban gatya sajnos
Mindent tudsz nyomtatni persze, csak el tudod e adni annyiért, hogy legyen rá értelmes mennyiségű vevő? Mondjuk csak tippelek a magas árra, nem tudjuk, hogy kis méretarányból miért van annyi, mint a szemét, nagyobból meg csak mutatóba itt ott, kb.
Igen én is hasonló árakon kapom és még bőven keres rajta aki nyomtatja.Én egy 28mm-es figuráért 600ft-ot fizetek, egy kb. 1/35 Királytigris méretű robot 22000-27000ft komplexitástól függően.
Nekem nyomtatott Scout Trooperes van! Ingyen letölthető csak nyomtatni kell! 30.000 Ft-ba került és ez baráti áron!Mindent tudsz nyomtatni bármilyen méretben majdhogynem ha értesz hozzá hogy kezeld a nyomtatót.
Haverom akivel nyomtatunk, csinált teljes méretű vasember sisakot meg mandalórit is.
Én volt idő, hogy Star Wars sisakokat akartam nyomtatni faszául lefesteni és erre építeni neten valami kis vállalkozást! Csak hülye vagyok a számítógépekhez és igy kilőttem az ötletet!Mindent tudsz nyomtatni persze, csak el tudod e adni annyiért, hogy legyen rá értelmes mennyiségű vevő? Mondjuk csak tippelek a magas árra, nem tudjuk, hogy kis méretarányból miért van annyi, mint a szemét, nagyobból meg csak mutatóba itt ott, kb.
Ez valami műgyanta anyag, mint a Games workshop "finecast"? mert akkor ugráljanak rajta elefántok, olyan többet nekem nem kell.Ebayen árulják többen is, én innen rendeltem:
https://www.ebay.com/itm/196096047397
De ha beírod a keresőjébe, hogy 3D Kf41 Lynx, kidobja a többi eladót is, pl:
https://www.ebay.com/itm/126150435947
Most árulja valaki a Facebookon, az a tank egy 1:35-ös MBT méretű nagyjából a kapuban. 35000Ft, ingyen van, csak kirakna a párom a teraszra vele ha hazavinném.Nagyobb méretben eddig elvétve láttam csak nyomtatott makettet, gondolom annyival drágább lenne, hogy még nem kapkodnak érte. Pl a német csávónak van 1:35-ben Wiesel-je, 65eur-ért, de az ugye pici gép, egy MBT-re én olyan 90eur-t tippelnék, az azért combos összeg azért.