Haditechnikai makettek

Ez valami műgyanta anyag, mint a Games workshop "finecast"? mert akkor ugráljanak rajta elefántok, olyan többet nekem nem kell.
Failcast a műgyanta legalja volt. Vannak Forgeworld-ös, húzott és nyomtatott műgyanta cuccaim is, ég és föld ahhoz a szennyhez képest a különbség.

Most árulja valaki a Facebookon, az a tank egy 1:35-ös MBT méretű nagyjából a kapuban. 35000Ft, ingyen van, csak kirakna a párom a teraszra vele ha hazavinném.
416904719_1251829945750996_8357953540116253904_n.jpg
Kisebb, mint egy MBT, 1:35 Sherman áll méretben legközelebb, de az is kb. 2 centivel hosszabb.

• Tetszik
Reactions: alali77
Ez valami műgyanta anyag, mint a Games workshop "finecast"? mert akkor ugráljanak rajta elefántok, olyan többet nekem nem kell.

"photosensitive resin" - nem tudom ez milyen lesz, nyomtatott cucchoz még nem volt szerencsém. MÉg a nyomtatás előtti időkben a műgyanta cuccok jó kemények voltak, az igaz, arra figyelni kellett nagyon

"photosensitive resin" - nem tudom ez milyen lesz, nyomtatott cucchoz még nem volt szerencsém. MÉg a nyomtatás előtti időkben a műgyanta cuccok jó kemények voltak, az igaz, arra figyelni kellett nagyon

Viszonylag rugalmas (szokásos makettező cuccokhoz képest), forró vízbe mártva minimálisan alakítható, de ha törik akkor szilánkokra.

• Tetszik
Reactions: rappali_ and ms07
Azt hittem már rég csődbe mentek
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Szeretném ezt a videót ajánlani mindenkinek. Nagyon jól fest a srác. Ez a sivatagtól megviselt Panzer III nagyon jó darab lett.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

@krisss nek leginkább speciálba! :D