Haditechnikai makettek

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 260
24 932
113
Mi a tököm történt az 'ólomkatona' piacon? :/
Nemrég még legalább harmadával volt egy hasonló, régi Britains szett

• Hűha
Reactions: endre

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 260
24 932
113
nem jó ez így, nem jó
Napoleon mellett csomó jó, számomra új DID figura jött ki :/
s-l1600.webp
s-l1600.webp
s-l1600.webp
s-l1600.webp
s-l1600.webp

Patton is egy must have

De Benito-t is kihozták :D

• Tetszik
Reactions: Venom85 and endre

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 379
24 612
113
BisztosS esz is.a zoroszok mijat fan!
Amúgy meKk

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
21 706
72 034
113
nem jó ez így, nem jó
Napoleon mellett csomó jó, számomra új DID figura jött ki :/
s-l1600.webp
s-l1600.webp
s-l1600.webp
s-l1600.webp
s-l1600.webp

Patton is egy must have

De Benito-t is kihozták :D
Nehéz az élet. :D

De gondolj bele, hogy neked ilyeneket kell nézni, hogy felizgasson, nekem meg elég egy random szemétkupac és a csövesek riválisaként vetném bele magam, csak én a megpillantott különlegesebb formájú műanyagizékre és hungarocellre reagálva, mert hát szeretek (olykor) építeni wh40k-hoz dolgokat. :D

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 260
24 932
113
Nehéz az élet. :D

De gondolj bele, hogy neked ilyeneket kell nézni, hogy felizgasson, nekem meg elég egy random szemétkupac és a csövesek riválisaként vetném bele magam, csak én a megpillantott különlegesebb formájú műanyagizékre és hungarocellre reagálva, mert hát szeretek (olykor) építeni wh40k-hoz dolgokat. :D
néznék én csomó ilyet a polcomon, nem lenne nehéz :D
A baj az, hogy ezek is rohadtul megdrágultak :/

• Tetszik
Reactions: Pogány

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 891
72 831
113
Szankciók?
Lehet az olomert is Oroszországba kell menni...

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 260
24 932
113

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 379
24 612
113
öreg Ottó akciós ha valaki magáévá akarná tenni
Elég sok cuccot adnak hozzá.
s-l1600.webp
s-l1600.webp
s-l1600.webp

Na ez nem az amire azt mondjàk “olcsó játék hülye gyerekeknek” :D

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 260
24 932
113
Tőkeerős gyűjtők rendszeresen felnyomják az árakat, időnként egészen irreális összegekért kelnek el cuccok az én érdeklődési körömben is, lehet, itt is ezt szenvedi el a gyűjtői közösség épp.
ez eddig is volt, még a Brexit előtt kezdtem el specifikusan a Britains ólomkatonákkal foglalkozni.
De aztán persze lehet csak a pár év alatti csórósodás meg infláció. Csak fura volt így egy jó idei kihagyás után
szembesülni a különbségekkel :D

Na ez nem az amire azt mondjàk “olcsó játék hülye gyerekeknek” :D
most még ez is úgy-ahogy istenes. A lovas testőr is ma már kb 30k ft-tal drágább, mint mikor vettem.

Nem éri meg már semmit se gyűjteni.
Kitüntetéseket is kitaláltam magamnak, hogy az de jópofa lenne.
Hát horror árak mennek ebayen ezekből is :/