Ami még hátravan.
A honi légvédelmi rakétarendszereknél alapvető képesség ismertetés a nyugatiaknál (HAWK, Patriot), és a szovjetből a Berkut kész, a Sz-75/125 fejben kb. kész és fele leírva. Sz-200 el sincs kezdve, Sz-300 szintén csak fejben létezik egyelőre.
A légvédlemi rendszerkről szóló rész a jövő és jelen kapcsán kb. megvan, ez rövid, a NASAMS, ASTER és társairól van szó, a széttelepített rávezető állomást akár nélkülöző rendszerekről.
A csapatlégvédelem rész felépítése és menyiség + struktúra régen kész, de csak most esett le, hogy a benne levő eszközök képességéről még nem nagyon írtam. Ezt megpróbálom bele tenni 3-4 oldalba, tényleg csak felvázolva az alapokat.
A haditengerészeti légvédelem gerince megvan még régről, csak át kell írni és kibővíteni az Sz-300 ---> naval és összes szárazföldi hajó SAM + Volna hozzáadásával, ami lényegében Krug vezérlésű, de egyfokozatú rakétás rendszer.
A légvédelmi rendszerek élves bevetéséről lesz egy rövid rész, ezt még nem kezdtem el. Ezt a részt érzem veszélyesnek egy kicsit, mert ez nagyon elnyúlhat... Valahogy rövidre, de értelmese kell venni. Vietnám, Yom Kippúr, 1982 Falkland + Bekaa völgy, 1986 El Dorado Canyon, Sivatagi Vihar és AF azok, amik érdemesek ezen a részen és persze az U-2 esete.
Kicsit kiegészítem a generációs részt némi üzemeltetés és beszerzés témával, az aerodinamikai részhet lehet, hogy hozzá adok egy keveset és a TVC boncolgatás.
Ezután a meglevő fejezetek polírozása marad hátra.
A szeptemberi céldátumhoz ez kicsit optimistának tűnik... Ha minden kötél szakad, akkor F-15 íráshoz hasonlóan mikulás/karácsonyi ajándék lesz.