HandMade Works

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
8 914
23 101
113
Kis alkotásom, mehetett volna a 40k-ba is, csak javarészt saját faragás. Még készül, időm nem sok rá.


 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
8 914
23 101
113
teljesen saját mű? vagy makett?
A főfegyver egy warhound titán turbolaser karja, kiegészítve pár dologgal, land raider búvónyílás, stb..., a ferde csövezett rész meg a motortér teteje egy szemétkupacon talált g.i.joe repülő belseje szétvágva, a törzs felső, oldalt belső és alsó lemeze egy légtisztiító plexiburkolata, az oldalak kívülről egy lomtalanításkor talált játékdaru elemeiből lettek szátvágva, betoldva a sponsonfegyverekhez egy-egy nem standard méretű pezsgőtablettás doboz darabját, benne csavaroskifli kupakja, rajta modellezző műanyagból vágott fogaskerekek, a fegyver land raiderhez való flamethrower cannon. Az oldalakban van mindenféle 40k alkatrész, elektronikai eszköz burkolatdarab, telefoncsatlakozó, kap még majd jó sok a mechanicumra jellemző lógó kábelt. A motortér oldalai modellező műanyagból vannak, a hátulja egy baneblade keretről való gyári darab. A lánchajtó és feszítő kerekek szintén kőműves actimel kupakból lettek, hátul chimera búrvónyílásfedelekkel, elöl(az egyik hiányzik még), onager dunecrawler egyik darabjával fedve. A futógörgők egy feldarabolt rúdból vannak, de ennél még adok esélyt a változtatásra, ha rászánom magam 16 db mechanicum 12 mm-es ikon megvételére jó drágán. A lánctalpak ámerikából gyüttek, Blood and Skulls Industry. Nem térek ki minden kis alkatrészre, mert oldalakat írnék. :D Nagyon sok vágás, ragasztás.
 

Galthran

Well-Known Member
2020. január 31.
1 654
6 006
113
A főfegyver egy warhound titán turbolaser karja, kiegészítve pár dologgal, land raider búvónyílás, stb..., a ferde csövezett rész meg a motortér teteje egy szemétkupacon talált g.i.joe repülő belseje szétvágva, a törzs felső, oldalt belső és alsó lemeze egy légtisztiító plexiburkolata, az oldalak kívülről egy lomtalanításkor talált játékdaru elemeiből lettek szátvágva, betoldva a sponsonfegyverekhez egy-egy nem standard méretű pezsgőtablettás doboz darabját, benne csavaroskifli kupakja, rajta modellezző műanyagból vágott fogaskerekek, a fegyver land raiderhez való flamethrower cannon. Az oldalakban van mindenféle 40k alkatrész, elektronikai eszköz burkolatdarab, telefoncsatlakozó, kap még majd jó sok a mechanicumra jellemző lógó kábelt. A motortér oldalai modellező műanyagból vannak, a hátulja egy baneblade keretről való gyári darab. A lánchajtó és feszítő kerekek szintén kőműves actimel kupakból lettek, hátul chimera búrvónyílásfedelekkel, elöl(az egyik hiányzik még), onager dunecrawler egyik darabjával fedve. A futógörgők egy feldarabolt rúdból vannak, de ennél még adok esélyt a változtatásra, ha rászánom magam 16 db mechanicum 12 mm-es ikon megvételére jó drágán. A lánctalpak ámerikából gyüttek, Blood and Skulls Industry.
elismerésem!
 
  • Tetszik
Reactions: Wilson and Pogány