HandMade Works

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 056
14 203
113
Kedvenc típusom; a világ legszebb nyilazott szárnyú kályhacsöve!

S milyen szépen repül!
Gratulálok!

Nekem ennél csak a "nyiladozgatós" szárnyú verzó tetszik a maga "kis" tecnikai plusszával! ;)
A legjobban használható megvalósult öszvérnek kompromisszumnak tartom azzal jól megvalósított, két szárnytípus közötti átmenetével: Szu-17/-20/-22/--...

Én földhözragadt, egy két hajtóműves utóddal léptem volna tovább --ha megkérdeznek--, a közben "megtalált" korszerübb anyagok segítségével.
... és még sok "ha ..." val kezdődő gondolat, amit megtartok magamnak! ;)

.
 

experte93

Member
2020. június 28.
13
89
13
Köszönöm, és elnézést a késői válaszért! Gondoltam folytatásként a SU-17 re, változtatható szárnyilazással, de gonf)dolok én sok mindenre, a sok, párhuzamosan futó projektem pedig sokszor elviszi a fókuszt/energiát.

Viszonylag hamar terveztem egy új típust, emint lent. Habár tisztességes videó a nagyobb mezőn azóta sem készült róla.
A tervek viszont már fel vannak töltve a videó alatt