Hardver sarok (telefon, PC, konzol, tablet, stb)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

M

molnibalage

Guest
Van egy kb. 10 éves ilyenem.

Most tűnt fel, hogy még közép bass tekerő beállítással is simán hallani a búgást. Ez a kora miatt van? Vagy mitől lehet? Eddig nem tűnt fel...
0-ra lehúzva eltűnik, de hát úgy meg furán szól...

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
5 146
16 757
113

Most tűnt fel, hogy még közép bass tekerő beállítással is simán hallani a búgást. Ez a kora miatt van? Vagy mitől lehet? Eddig nem tűnt fel...

elso tippek hogy vagy szar a kábel vagy ha a PC-ről jön a jel, lehet hogy rengeteg zajt felvesz az integralt audio magában a számítógépből. esetleg tápegység, tápkábelt érdemes meg másra cserélni első körben

• Tetszik
Reactions: molnibalage
M

molnibalage

Guest
elso tippek hogy vagy szar a kábel vagy ha a PC-ről jön a jel, lehet hogy rengeteg zajt felvesz az integralt audio magában a számítógépből. esetleg tápegység, tápkábelt érdemes meg másra cserélni első körben
Nincs tápja, simán a konnektorba kell dugni a cuccot. A céges gépen és a sajáton is búg. A cégesbe dugva vettem észre, aminek szinte nincs alapzaja, mert passzív hűtésű.

Teljesen lehúzva a bass-t eltűnik.
Akkor is búg, ha be sincs dugva sehova.

Majd megnézem sajátom, hogy EQ-t állítva lehet-e ezt kompenzálni.
Ugyanabba a kimentbe dugva egy jobb minőségű fejhallgatót nem hallok búgást.

Horizon

Well-Known Member
2019. február 27.
2 248
9 155
113

Kor. Idővel kiszárad valamelyik elektrolit kondenzátor és már nem szűr rendesen.

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 192
14 440
113
Kor. Idővel kiszárad valamelyik elektrolit kondenzátor és már nem szűr rendesen.
A hálózati tápegység konstrukciójától függően a hálózati 50-vagy-100 Hz-en búg, mert a szűrőkör nem tünteti el és megjelenik a hang-kimeneten/végeredményben.

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
22 269
73 988
113
A dél-koreai LG Electronics elektronikai és elektromos készülék- és berendezésgyártó konszern július végével felhagy a veszteséges okostelefon-gyártással - jelentette be a cég hétfőn az igazgatótanács egyhangú döntése alapján.
Forrás: https://kuruc.info/r/58/226717/

• Hűha
Reactions: LMzek 2.0

Cifu

Well-Known Member
2010. július 12.
3 043
10 149
113
A dél-koreai LG Electronics elektronikai és elektromos készülék- és berendezésgyártó konszern július végével felhagy a veszteséges okostelefon-gyártással - jelentette be a cég hétfőn az igazgatótanács egyhangú döntése alapján.
Forrás: https://kuruc.info/r/58/226717/

Januárban is téma volt, sőt, már vagy két éve folyton jönnek a kérdések, hogy meddig marad az LG a mobilpiacon, mivel jó ideje nem versenyképesek sehol, cserébe rohadtul veszteséges a mobil ágazatul.

A felső kategóriában nem nyújtanak semmi extrát jó ideje a konkurenciához képest, a különféle kísérletezős megoldásaik meg nem jönnek össze. Alsóbb kategóriában pedig adott árért a kínai gyártók többet nyújtanak hardware terén, de legalább szoftver terén sem nyújt semmi extrát az LG.

Sajnálom valahol, meg a G széria eleje nem volt rossz, de ami volt elmúlt...

• Tetszik
Reactions: Pogány
M

molnibalage

Guest
Hát gyerekek, ne is haragudjon a világ, de ez Win10 egy rakás szar.
Annyira nem képes a lelkem, hogy egy Adobe Reader fusson rajta.
Simán nem indul el. Semmi hibaüzenet, semmi. Nem indul el és kész...

Felmegyek az oldalra, hogy szedjek le akkor újat. Közli, hogy a Win10-eshez szükségesnél újabb readerem van.
Ok. Leszedem, felrakom újra. Felteszi. Indítanám, kakukk. Semmi. Ott van a process-ek között a taksbarban, de nem megy.

LOL

Lehet itt mindenféle magasztos dolgokkal jönni, amihez nem értek, hogy micsoda csodálatos dolgokra képes a Win 10.
Csak ez engem kurvára nem érdekel.
Én gyök2 user vagyok.

Nekem 2 dologra kell egy OS.

1. Parancsikonokra kattintani, hogy elinduljon egy szoftver.
  2. Úgy nézzen ki a felülete, hogy én akarom.

Ennyi, kész passz.
Ezekből a szuper nehézségű dolgokból az egyik mai alapvető szoftverrel kettőből semmi...
És nem fejen állva bukfencet kérek tőle.

Kibaszott
Alap
Funkciókat.

Még jó hogy ingyen volt ez fos Win7-ről updatelve.
Most komolyan, a szutyok edge-t kell használom majd pdf-hez...?

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
5 146
16 757
113
Nekem megy az adobe reader, igaz helyette önszántamból a szutyok edget hasznàlom pdf olvasásra. Az adobenál szarabbul optimalizàlt program ugyanis nincs szerintem.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 1711
T

Törölt tag

Guest
Hihetetlen hol tartunk.
Hong Kongban egy halászhajóval VGAkat csempésztek!!! Nem drog, nem ember, nem hamisított ital....VGA!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

arbalest

Well-Known Member
2011. január 11.
8 696
19 039
113
Hihetetlen hol tartunk.
Hong Kongban egy halászhajóval VGAkat csempésztek!!! Nem drog, nem ember, nem hamisított ital....VGA!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

T

Törölt tag

Guest
Na a VGA és PSU hiány után jöhet a jó drága HDD és SSD a kriptoköcsögök miatt :(

• Szomorú
Reactions: LMzek 2.0
T

Törölt tag

Guest
Na a VGA és PSU hiány után jöhet a jó drága HDD és SSD a kriptoköcsögök miatt :(

Fasza, pár hete olvastam, hogy a kínaiak azzal számolnak, hogy 2030-ban fog tetőzni ez a cryptoőrület, utána kezd el csökkenni az általa okozott környezetszennyezés is...

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
7 594
21 006
113

Azt látni kell, hogy ez nem más, mint a kisembereknek egy lehetőség, hogy részesüljenek a haszonból, ami eddig az adatközpontos cégek privilégiuma volt.

T

Törölt tag

Guest
Azt látni kell, hogy ez nem más, mint a kisembereknek egy lehetőség, hogy részesüljenek a haszonból, ami eddig az adatközpontos cégek privilégiuma volt.
Kisemberek?

Aha, aki 4,5 millio ft-ot le tud szurkolni egy miner rigért az nem kisember.
Ellenben, ha kisember szeretne egy PCt amin játszana akkor egy használt autó árát kell ottthagyni a boltban.
Én valahogy nem látom ebbe bele a kommunista vagyon újraelosztást. :p
Viszont 3x áron vehetek VGAt, nem kapni normális CPUt és majd ha lecseng az egész megvehetem tőlük a garázsban tartott nem dohányzó VGA-t.
Jelenleg 3 ismerősöm van, aki nem tud pct venni vagy upgradelni és tehetetlenül néz az árlistákra, hogy már egy belépő szintű nem játékra való VGA (RX550, GF 1030) is 60 000+ ft !!!!!

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
7 594
21 006
113
Kisemberek?

Aha, aki 4,5 millio ft-ot le tud szurkolni egy miner rigért az nem kisember.
Ellenben, ha kisember szeretne egy PCt amin játszana akkor egy használt autó árát kell ottthagyni a boltban.
Én valahogy nem látom ebbe bele a kommunista vagyon újraelosztást. :p
Viszont 3x áron vehetek VGAt, nem kapni normális CPUt és majd ha lecseng az egész megvehetem tőlük a garázsban tartott nem dohányzó VGA-t.
Jelenleg 3 ismerősöm van, aki nem tud pct venni vagy upgradelni és tehetetlenül néz az árlistákra, hogy már egy belépő szintű nem játékra való VGA (RX550, GF 1030) is 60 000+ ft !!!!!
Van eladó RX480-am, végigjátszottam a GTA V-öt sok év után.