Üzemidő-tesztek eredményei:
- regenerálás előtti eredmények--3 teszt átlaga--: 51 perc üzemidő
- első regenerálás utáni 2 üzemidő-teszt átlaga: 1 óra 24 perc üzemidő
- második regenerálás utáni 2 üzemidő-tesz átlaga: 1 óra 36 perc
További információk:
Az első teszt után ezért volt ismétlés/második, mert az asszony félidős hűtési időben kihúzta a konnektorból, ezért ismételtem a másik hűtőben.
Az mivel (***) --három csillagos-- gép (ellentétben az első teszt hűtőjével ami 1 *-os volt, ezért szerintem nem nagyon hűthetett túl), és szerintem is szétfagyaszthatta volna a 3-csillagos az akkut, csak 6 órát hagytam légmentes fóliában a mélyhűtőben és utána áttettem a normál (+2/+8 Celsius közötti) zónába a másik 6 órára, mert így szerintem nem tudott mínusz-tizen... alá hűlni, ami szerintem is ártana (egyetértve a józan eszemmel és
@Ooorky -val).
Az akkuról: Li-Ion, 11,1V/5200mA/58Wh.
A teszt-idő tesz-feladata: gép indulás, +videolejátszás teljes fényerővel kikapcsolásig(teljes lemerítésig).
Összegzésem: MŰXIK, az üzemidő --az igen gyenge akkunál !!!-- közel megduplázódott,
51 percről 1 óra 30 perc körülire "combosodott""!
Észrevétel: jelentősen tovább tartott a feltöltés is, ami logikus. Ennyi idő, használat után --értelemszerűen-- nincs tartóssági tapasztalat a bekövetkezett jó változásról, szerintem legkevesebb 3-6 hónapig "megmarad" ez a jó tulajdonság.
VAGYIS --szerintem--:
FONTOS: Ezt is bizony csak saját felelősségre csinálja mindenki --ahogy én is tettem-- , ahogy az lenni szokott az ilyen dolgoknál!!!
.