Igen, de ha az átalakító lefoglalja, akkor a szoba másik sarkából lehet hosszabbítóznom.
Akkor ennek megint mi értelme van?
Lehet, hogy alaprajzot kéne mutatnom.
A kék helyen vannak asszem konnektorok.
Piros lenne az asztalom a PC-vel és mellette lenne a nappali ülőgarnitúra, ahol az asszony laptopozna.
A zöld helyen a lakás korábbi tulaja tett egy antennás valamit és onnan használt mindent, erősítés nélkül.
Csak az asszony laptopja most is néha elveszti a routert úgy, hogy LOS van és 4 méter sincs a latopja a és a router között.
(Nekem meg elegem a kábelből.)
A kék helyen vannak asszem konnektorok. Tehát, ha a Net-re pazarolnám, akkor pont úgy lehetne hosszabítózni, amit nem akarok.
Nem merő passzióból kérdeztem a wifis megoldást. Ha a te módszered használom, akkor megint kábedzsungel lenne.
Vagy egy hosszabbítóra is tehetem ezt? És, ha a fázis meg keresztbe tesz, akkor erőlködhetek ahogy akarom. A wifi erősítét meg ezt nem érdekli.
Továbbra sem értelek, hogy minek változassam meg a Vodát? Semmi köze nincs a problémámhoz.
Pénzbe kerülne és semmit sem hozna. Voltam telekomos korábban, kösz, soha többet. A UPC mindig is jó volt, most átvette a Voda. Picit drágább lett, de mindig is jól működött.
Egy repeater mióta 30-50k?
A magenta vállaltnál fosabbat az életemben nem láttam.
Először csak 3. próbálkozásra sikerült az átírás úgy, hogy én mentem be, hogy 2 hónap után se jött számla és éppen már ki akarták kapcsolni a netet.
Amikor lemondtam őket, akkor ÖTÖDJÉRA sikerült megugani azt. Kérlek ne fárassz velük, mert csak a röhögés fog el. Trékom. Okkal.
Majd szerdán lefotózom, már van kábelcsatorna a falnál, mert a lakás villanyszerelő tulaja nem akart falat vésni.
A wifi nem működését nem értem, hogy miből vezetted le.