Device manager leginkábbHol lehet megnézni ezt?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Device manager leginkábbHol lehet megnézni ezt?
Első lépésben a Delles junkware-eket töröld a gépről. Ha a SmartByte fenn van, azt mindenképp, mert pont ilyesmiket okoz.Más.
Az asszony Dell inspiron 3593 laptopja egyre szarabb. Hetekig teljesen jó, majd hajlamos nem működni a wifije annak ellenére, hogy fent lóg a hálón. De nincs sávszélje, mert csak. Képtelenek vagyunk rájönni mi a franc baja van. Egy ideig csinálja, aztán helyrejön, mintha mi se történt volna.
A töltő csatlakozó is kontakt hibás, kb. csak asztalra téve tölt.
Kis milyen lapotopot ajánlanátok úgy, hogy azért ennél picivel jobb VGA legyen benne és esetleg 16GB RAM? De ez utóbbi nem prioritás.
A jobb VGA igen, mert azért szoktott játszani is vele, de nagyon nem friss játékokkal.
350k-ig lenne mondjuk a költségplafon, az érdekelne, hogy ebbe mi fér bele.
Az első nincs fent, gépelve start menuben nem látszik.Első lépésben a Delles junkware-eket töröld a gépről. Ha a SmartByte fenn van, azt mindenképp, mert pont ilyesmiket okoz.
Ja, a junkware az a gyártók által előtelepített mindenféle szemét szoftver, amik gyakorlatilag semmire sem jók, cserébe mindig okoznak valami gebaszt.Az első nincs fent, gépelve start menuben nem látszik.
A másik fent van. Mire jó az amúgy?
Köszi. Sajnos nem jött be.Ja, a junkware az a gyártók által előtelepített mindenféle szemét szoftver, amik gyakorlatilag semmire sem jók, cserébe mindig okoznak valami gebaszt.
Na, akkor 99%, hogy a SmartByte okozza a problémát. Papíron a sávszélességet optimalizálná pl. streaminghez, de ennek örömére csak azt csinálja, amit bármiféle csodaszoftver, ami meg akarja neked javítani azt, ami működik. Vagyis bajt. Azt mindenképp töröld, aztán reboot.
Hm. Pedig olyan jó ötlet volt!Köszi. Sajnos nem jött be.
Valami mintha mesterségesen blokkolná.
Létezik valami hülye keycombo, ami offlineba tenne egy böngészőt?
Firefox működik és minden más, mintha semmi se történt volna.
Más.
Az asszony Dell inspiron 3593 laptopja egyre szarabb. Hetekig teljesen jó, majd hajlamos nem működni a wifije annak ellenére, hogy fent lóg a hálón. De nincs sávszélje, mert csak. Képtelenek vagyunk rájönni mi a franc baja van. Egy ideig csinálja, aztán helyrejön, mintha mi se történt volna.
Kis milyen lapotopot ajánlanátok úgy, hogy azért ennél picivel jobb VGA legyen benne és esetleg 16GB RAM? De ez utóbbi nem prioritás.
A jobb VGA igen, mert azért szoktott játszani is vele, de nagyon nem friss játékokkal.
Én azzal kezdtem, hogy ledózeroltam a gyári windows-t és munkára fogtam a 20GB helyreállítási particiót is a friss windows 10 install-nálJa, a junkware az a gyártók által előtelepített mindenféle szemét szoftver, amik gyakorlatilag semmire sem jók, cserébe mindig okoznak valami gebaszt.
Na, akkor 99%, hogy a SmartByte okozza a problémát. Papíron a sávszélességet optimalizálná pl. streaminghez, de ennek örömére csak azt csinálja, amit bármiféle csodaszoftver, ami meg akarja neked javítani azt, ami működik. Vagyis bajt. Azt mindenképp töröld, aztán reboot.
Simán csinál vírus is ilyet, még win 7-es időkben szoptam be egyet ami saját céljaira kisajátította a 80-as portot (mivel minden tűzfal automatice átengedi), így semmilyen böngésző nem müködött.Köszi. Sajnos nem jött be.
Valami mintha mesterségesen blokkolná.
Létezik valami hülye keycombo, ami offlineba tenne egy böngészőt?
Firefox működik és minden más, mintha semmi se történt volna.
Más.
Szinte semennyi cipelés, 99,9% lakáson belül.Céges laptopom Dell, így azt nem
Acer Aspire-m volt és vacak volt, szóval Acer-t sem.
Lenovo-k nem rosszak, de szerintem kicsit túlárazottak, de egy IdeaPad, Ideapad Gaming 3 van Ryzen 7 5800H-val, RTX3050-nel 320k-ért jó lehet.
Asus TUF-ok is jók.
Asus Vivobook S15-ök is jók, 320k-ért már van OLED-es 5800H-val.
Ha valami prémiumabb kell akkor Zenbook.
Mire lenne használva? All-around, gaming, munka?
Mennyit van cipelve?
Szinte semennyi cipelés, 99,9% lakáson belül.
Videónézés, általános tevékenységek és némi gaming, de GTA V-nél újabb eddig nem volt.
annyira budget-consumer, hogy pl. a vékony tejfölösdoboz-műanyagra van az alaplap csavarozva, az alaplap merevíti a vázat.IdeaPad,
A bal matt, a jobb glossy, és a megvilágítás sem kedvez a balnak. (az oled ettől még nyilván jobb)
Kösz, ennyiből csak sikerül választani, ha eljön az idő.
Oprendszert hogyan teszek fel ra?Szerintem ne sokat gondolkozz, a mások által is ajánlott Vivobook S15 amit linkeltem nem tudom meddig akciós.
(Ryzen 7 és 5-ben ugyanaz a Vega 7-es GPA van, így gaming-ben 0 különbség, a dual channel RAM sokkal többet számít manapság)
271 490 Ft 381 990 Ft Megtakarítás 110 500 Ft
Pendrive-ról.Oprendszert hogyan teszek fel ra?
Ennek a VGA-ja mennyivel erősebb, mint amit linkeltem a dell gépnél?Szerintem ne sokat gondolkozz, a mások által is ajánlott Vivobook S15 amit linkeltem nem tudom meddig akciós.
(Ryzen 7 és 5-ben ugyanaz a Vega 7-es GPA van, így gaming-ben 0 különbség, a dual channel RAM sokkal többet számít manapság)
271 490 Ft 381 990 Ft Megtakarítás 110 500 Ft