M
molnibalage
Guest
Ez az egész HSM / HGV őrület számomra homály.Tekintve, hogy (tolunk elteroen) a kinaiaknal es az oroszoknal a gliderek primary nuclear delivery vehicle lesznek a hirek szerint, ezert kb tokmindegy az a 20 merfoldes difi; ha Queensre iranyozzak, de Brooklynban robban, az tenyleg nem oszt, nem szoroz...
Igazabol a lenyeg az volt, hogy a Deli-sark fele kerulte meg a bolygot, amerre semmije nincs senkinek, meg szenzoraik sem igen (ti. hagyomanyos ICBMnel az szamitott, hogy sokkal rovidebb az Eszaki fele tamadni azaz a vedekezesi ido is rovidebb), raadasul ezek szerint nem is azonositottak egeszen a becsapodasig, ami szerintem a sz@rt megfagyasztotta a hivatasos DoD/State Dept/warmongering rettegokben.
Mivel atomfegyver + ICBM ellen sincs védelem ezek kb. semmit nem tudnak, amit egy ICBM ne tudott volna 50 +éve.
Az űrszemetet meg nem monitorozzák arra? Amikor centis méretű szemeteket követnek, akkor ki és mi nem lát egy HGV-t...?
Meg akkor nagy ügy, lesz egy arra néző radar is.
Én ettől nem látom azt, hogy bármi megborult volna.
Nem vicc, ez inkább propaganda fegyver. Honnan tudom? n+1 topik és fórum azon pörög, hogy jaj az USA háromszorozza (!) meg a védelmi kiadásait, mert hú de le vannak maradva Kínához képest generálisan meg ilyen hülyeségek.
Kb. ezt látom a fegyver egyetlen értelmének.
A MAD-et nem változtatja meg, hagyományos fegyverként drága és használhatatlan.