Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
sajnos nem harci övezetre tervezték, sivatagi nomádok ellen kíváló, de az orosz medve karmolása veszélyes rá,Itt van egy kedvenc tankod. Már nem nagyon tudnak az ukránok többet elveszíteni, mert teljesen hátra vonták a maradékot, ugyanis jobban fogyott, mint a vattacukor.
pontosan ugyanúgy megb@szná a tigrist mint ahogy tette irakban, ahol az "orosz medve karma" beletört a páncéljába...sajnos nem harci övezetre tervezték, sivatagi nomádok ellen kíváló, de az orosz medve karmolása veszélyes rá,
Mi történne vele ha szibériai tigrisekkel kéne küzdeni?
Mármint a babylon oroszlánja nyíllövedék nélkül nem bírt vele.ahol az "orosz medve karma" beletört a páncéljába...
Valaki árulja már el, hogy az orosz zászló helyett miért vörös zászlók vannak? Továbbá az is érdekelne, hogy hogy lett a fekete narancs-ból piros narancs, hisz a fekete-narancs sávos szalag ősi orosz szimbólum ami Szent Györgyre utal.
Gyakorlás? Milyen gyakorlás? A Leopardos képről beszéltem, ami a kiállítás része. Az is lett külön beszúrva nem véletlen. Az Insta link azért van, hogy egyszerűen megnézze mindenki, ha akarja.Sokat segít, ha elolvasod a zászlókon lévő feliratot: "Победа" van ráírva, vagyis Győzelem. A győzelmi zászló színe pedig vörös. Az aljukon pedig ott figyel az általad annyira hiányolt, vagy inkább direkt észre nem vett fekete narancssárga Szent György szalag.
Mielőtt elkezdenéd feltenni a kérdést, hogy a dísszemlére törénő gyakorlásokon miért vörös zászlókkal vonultak fel az új járművek is, és ,hogy ez nem jelenti e azt, hogy május 9-én Putyin elnök nyilvánosan bejelenti a CCCP visszaállításának tervét, megválaszolom: nem!
Azért van minden járművön vörös zászló, mert nem fogják a csapatzászlókat előszedni a vitrinből a gyakorlások kedvére jól összeporolni. Arra bőven jók ezek a nagy, mindenféle jelzés nélküli vörös zászlók is. Az igazi díszszemlén pedig majd a helyükön ott lesznek a csapatzászlók, vagy megemlékezési célból valamelyik második VH-s front zászlói. Eddig is így csinálták, jól bevált gyakorlat., amin fölösleges változtatni.
Ez egy felőrlési háború, anyagháború. Ebben a Nyugatnak sokkal nagyobb előnye van. Az oroszok a matematika elvét követve nem győzhetnek.
Nincs végtelen tank ahogy nincs végtelen pénz se az oroszoknak. Előbb utóbb az oroszok kifogynak.
Ha majd 10 év múlva visszanéztek akkor majd elmosolyodtok azon hogy valaki tényleg azt hitte tartható több tíz millió dolláros tankok küzdelme pár ezer dolláros drónokkal, meg páncéltörő rakétákkal.
Tudom sokakat gyerek kora óta a kommunista kormány arra kondicionált hogy a szovjet készlet végtelen. Ez hazugság.
Mert mindig van, volt és lesz az az embertípus, aki bármi mögött elképesztő összeesküvéseket lát, még akkor is ha a zacskós tej dobozos lesz és valamilyen okból lételemének tartja ezen okosságainak megosztását másokkal. Aztán van ala következő zseni, akinek az életcélja az emberek mindenféle faszsàgokkal riogatása.Hát nem tudom, ez a vonulós tendendia 5-6 éve tart és azóta kérdeznek hülyeségeket
Gyakorlás? Milyen gyakorlás? A Leopardos képről beszéltem, ami a kiállítás része. Az is lett külön beszúrva nem véletlen. Az Insta link azért van, hogy egyszerűen megnézze mindenki, ha akarja.
A CCCP visszaállításról pedig annyit, hogy az orosz haderőben nyilvánosan lehet sarló kalapácsos zászlóval háborúzni egy másik országban. Ez mindent el is mond a Putyin rendszerről.
Pontosíts már lécci,hogy 2003-ban milyen harckocsijai voltak az iraki hadseregnek?pontosan ugyanúgy megb@szná a tigrist mint ahogy tette irakban, ahol az "orosz medve karma" beletört a páncéljába...
nem kedvencem az M1 de azért túlzásba sem kell esni....
Istenem, már a zászló szinével is probléma van?Gyakorlás? Milyen gyakorlás? A Leopardos képről beszéltem, ami a kiállítás része. Az is lett külön beszúrva nem véletlen. Az Insta link azért van, hogy egyszerűen megnézze mindenki, ha akarja.
A CCCP visszaállításról pedig annyit, hogy az orosz haderőben nyilvánosan lehet sarló kalapácsos zászlóval háborúzni egy másik országban. Ez mindent el is mond a Putyin rendszerről.
jól értem,hogy ott tartunk,hogy a "mesternek" komoly gondot okoz a Kutuzov zászló szimbolikája,hogy miért ezt használják az oroszok a náci/banderista ukránok elleni harcban ?Istenem, már a zászló szinével is probléma van?
Mármint a babylon oroszlánja nyíllövedék nélkül nem bírt vele.
Mi meg nézünk mint hal a szatyorban mert se kiloni se megvédeni nem tudnánk egy finomítót...Egy orosz finomító tartályai (nem nem most építikőket, hanem a drónok ellen emelték a ketrecet):
Az ukránok meg fogták magukat és az üzem desztillálóit lőtték szét...
Oda van írva hogy Pobeda,Valaki árulja már el, hogy az orosz zászló helyett miért vörös zászlók vannak? Továbbá az is érdekelne, hogy hogy lett a fekete narancs-ból piros narancs, hisz a fekete-narancs sávos szalag ősi orosz szimbólum ami Szent Györgyre utal.
Akkor hadd kérdezzek egyet én is, ti is jártok a bocskorosokhoz? Így ahogy ezen a felvételen van?Hát nem tudom, ez a vonulós tendendia 5-6 éve tart és azóta kérdeznek hülyeségeket
Erre a videóra mondaná nyugodjon apám, hogy ez szimbóleum.
Igen, meg szerbekhez is.Akkor hadd kérdezzek egyet én is, ti is jártok a bocskorosokhoz? Így ahogy ezen a felvételen van?
Az mondjuk úgy elég kellemetlen hogy egy nagyhatalom nem tudja évek óta a saját területe felett megszerezni az irányítást.Az Orosz hadsereg jelenleg az Orosz Föderáció területén harcol.