Possible Buk-M3 Air Defense System Involvement as Russia Intercepts 15 US ATACMS Missiles Over Crimea
Possible Buk-M3 Air Defense System Involvement as Russia Intercepts 15 US ATACMS Missiles Over Crimea
![armyrecognition.com](https://armyrecognition.com/images/favicon/favicon-96.png)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Felborultál a hokedlival vagy nem tudom mi van, de „mi“ semennyinél nem tartunk. Az oroszok tartanak valahány darabnál.Én nem akarok beleszólni...de az ukrán/Nato hadsereg a nagy ellentámadás során elfoglalt 2-3 falut, az utóbbi 2 hétben mi 14-nél tartunk... ami megerősített, meg van még 3-4 ami félig+Csaszov Jar...ezt nem hangulatkeltésnek írom hangsúlyozom!
Az első mondatod igaz.Csak az orosz föderáció 1 ország az EU még sok. A világ legnagyobb országát nem kell félteni. Már csak a méretéből adódóan jo pozícióba van és lessz. Egyébként meg Oroszország lélekszáma a nomadizmus miatt a mai napig kétséges. Jó ez kerekitesi hiba. De hely van boven
– állította az elemző.„Zelenszkij összehívta a teljes vezérkart, és utasította a katonaságot, hogy mindenáron tartsák a pozíciókat, nem szabad többé visszavonulni”
A szélbalosok nem a szovjet zászlóval és vörös csillaggal vonuló oroszok?Annak idején azt írtam, hogy Bahmut lesz az ukránok sírja. Igazam lett, az ott (is) elveszett állomány már nem tudta pótolni. Mert lehet még pumpálni fegyverekkel- ámbár az is akadozik- de harcképes és meghalni önként akaró ukrán már nincs. Van még pár hülye nyugati, de ők is hullanak mint a legyek. Mára már a szélbalos véleményvezérek is belátják azt amit itt is sokan (közöttük én is) a háború első napja óta írunk, nem lehet legyőzni az oroszokat. Igazunk lett. Nagyon közel van az ukrán összeomlás. Az akkor és azóta röhögő fejekkel kommentelők meg lehúzhatják magukat a klotyón![]()
De igen. Az a kettő nagyon el lett baszva, uki szemmel nézve. Nekik védekezni kellett volna, nem támadni, és a lehető legjobban óvni a saját élőerőt.A szélbalosok nem a szovjet zászlóval és vörös csillaggal vonuló oroszok?
Amúgy Bahmut után volt még az ukrán ellentámadás ahol elvileg megint rengeteg embert veszítettek az ukránok. Akkor logikailag nem az volt az ukránok sírja inkább?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..