Még mindig nem érted. Hogy Putyin felrugott-e bármiféle "megállapodást" az eleve kérdéses, de az országa állampolgárainak szankciózása, vagyonuk önkényes elkobzása nem volt semmiféle megállapodás tárgya, záradéka.
A kocsmás példánál mardva, attól, hogy ha valaki verekszik a bárban, még nekem nincs jogom lopni.
Ennyi erővel, ha látom, hogy egy autós elgázol valakit a zebrán, akkor nyugodtan lekeverhetek egy pofont a mellettem állónak, mert ha az autós felrúgta a közlekedés elemi szabályait, mint kölcsönös megállapodást, akkor én is megverhetek bárkit, akit érek.
A Nyugatnak ha baja van az orosz agresszióval, akkor menjen, azt lőjjön vissza, ha annyira magának érzi az áldozat fájdalmát, vagy maradjon kussban, ha egyszer nincs köze a dologhoz.
De az, aki lövöldözésre tolvajlással válaszol, csak a saját feslett primitívségét igazolja. Amihez még a "szabályokon alapuló nemzetközi rend" című bullshit magyarázatot is hozzáteszi.
De mit várunk egy olyan "demokrácitól" ami 400 éven át a világ kirablásból emelte magát az erkölcsi "magaslatokba"?
Más:
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index szerdai hírösszefoglalója
index.hu
"...Ivan Sztupak, az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) volt munkatársa arról beszélt, hogy a robbanásveszélyes FAB légibombákkal felszerelt repülőgépek kell hogy legyenek az ukrán fegyveres erők fő célpontjai az oroszok elleni küzdelemben..."
Amúgy eddig nem az volt, hogy szarok az orosz bombák?