Tudod ki
![Smile :) :)](/data/assets/smilies/smile.png)
Amúgy jól érzed magad mikor ilyeneket írsz másoknak? Szerintem teljesen normálisan álltam bele a témába.
én képzelem azt, hogy a felvarró tépőzáras. Veled ellentétben én láttam varrott és tépőzáras verziót is, ami nem meglepő annak fényében, hogy az ilyesmi valójában "armpatch", azaz karjelzés: k*ra nem az a lényege, hogy hogyan rögzítik. Nyilván vannak olyan kislányok, akik a tépőzárast preferálják, mert nem merik bevállalni, hogy hova tartoznak. Csak hát az ilyeneket nem szokás férfinek nevezni.
Ursula vélte ellentmondásosnak, hogy a felvarró csere hogy történhetett meg, ha a gránát miatt nem piszkálták. Erre írtam, hogy miért nem kell ehhez a gránátot piszkálni. (Ha valóban meg lett mókolva a gyújtó, de gyakran szokták, úh. feltételeztem.) Látszik a velcro a videón is, a hulla jelentősebb mozgatása nélkül rá tudták rakni a dezinformációs videó elkészítéséhez. Ennyi a lényeg.
Nem értem a problémádat, de szerintem te se, magyarázol itt a felvarrók rejtelmes világáról...
Latort magasról leszarom,
Roppant kulturált vagy ismét, és gondolom a fórumon aktív francia katona az leszarós, de a random orosz hírek azok aztán biztosan az eltitkolt igazságot juttatják el hozzánk. Az se számít, hogy az oroszok se tudnak arról amit ezeken írnak.
De a tépőzáras véleményeddel nyilván te vagy a király.
Mi az a tépőzáras vélemény?
Ekkora feneket keríteni annak, hogy szerintem igenis rá lehetett rakni egy hullára utólag a francia karjelzést.... relax
![Smile :) :)](/data/assets/smilies/smile.png)
De ha francia önkéntes volt akkor sem az idegenlégió van ott mint azt állítják.
A nyomi angolok, amerikaiak és franciák (meg a többi szerencsétlen) nyilván repülő- és síbalesetben múltak ki, hát persze. Nem vagy te tábornok véletlenül?
Egy helyről és témáról beszélünk jelenleg: harcolnak-e alakulat szinten a franciák Csaszov Jar-nál (hitelesítve ezzel Macron fenyegetőzését)?
Nem más, régebbi esetekről volt szó a szál eleje óta, hanem erről és csak ennyiről.
Szedd már össze magad mert a röhörészésen és a félrebeszélésen kívül nem látni belőled mást.
El tudod amúgy mondani a problémád? Szerinted ott van a Francia Idegenlégió, és azért fújsz, hogy ezt kétségbe vonom? (Mint amúgy sokan. Aztán lehet később bemennek, de
jelenleg ez dezinfó.) Megmutatod a macin hol vannak ezek a franciák? Készségesen elhiszem, ha valami értékelhetőt közölsz és nem csak sírsz. Megfogtam és átnéztem amit tudtam, leírtam amit találtam, az alapján véleményt fogalmaztam meg. Verd magad a földhöz
Ha nem haragszol idéznék tőled:
"Ne hordjuk már be ezt a TG csatornát a ht. topikokba, mert a biztpolban is gyenge nem, hogy itt. Fantasztikus világmegfejtéseket lehet belőle írni, csak nulla konkrétumot tartalmaz a bejegyzésük (amit fordítóval sikerült összehányniuk). Nem ismerjük a harcászati helyzetet, a bevetett erőket...
Busho3301 Post #4 779 2023. november 5."
![Big Grin :D :D](/data/assets/smilies/biggrin.png)
De egyébként tetszik, hogy forditóval tg csatornákból, nulla konkrétumokból egy fantasztikus világmegfejtést kreáltál
Ezt az Oroszok az Igazság Oldalán-ra írtam gondolom.
Nem szakmányban hozom a gépi (és rosszul) fordított szövegeket, hanem az oroszul nem értőknek spoilerben elhelyeztem egy érthetőbb angol fordítást egy olyan bejegyzésről, ami pont ebben a témában született és jól alátámasztja amit magyarázok. Skandallum.
De látom magyarul te se tudsz: "ezt a TG csatornát" írtam az idézetben, nem azt, hogy "A TG csatornákat".
A Portfoliot neked találták ki...
Az ellen persze nem tiltakoztál ilyen vehemensen.
Gyakran törlöm mert minősíthetetlen, főleg, mikor eleve azért rakjátok be, mert szemét és még jelzitek is.
Egyébként továbbra is várnám a választ arra, hogy milyen az a focimeccs, ahol a bíró és a partjelzők az ellenfél csapatát erősítik...
Milyen focimeccsről beszélsz? Amiben hergelitek egymást olyan dolgokkal, amiről az oroszok se tudnak?
Itt bicikliverseny van, ilyen:
Mondom neked is, mutasd meg ezeket a szétlőtt franciákat. Elhiszem, ha megmutatod.
Nyilván ezt Busho szerkesztette bele a hozzászólásba.
De tényleg komoly az ,hogy a moderáció egy kistílű személyeskedésért visszaél? Újabb mélység.
Ha hallgatásról füllent a moderátorokkal kapcsolatban (amúgy is itt vitázok egész nap...wtf) a két órás limitet kihasználva, akkor ne csodálkozzon, ha demonstrálom a dolgokat... amúgy nem hiszem, hogy rajtad kívül valakinek külön magyarázat kellett volna a beszerkesztett mondat értelmezéséhez. De köszönjük.
Pont most vannak ezek a kiborulások mikor más a fos sem egyértelműen az agyhalott propagandát nyomatja?
Ritter:
Na megnyitottam ezt a fantasztikus...
Azt mondja: "Szerinte,
ha a nyugat-európai katonai hatalom csapatai megérkeznek a kelet-európai országba, akkor Vlagyimir Putyin orosz elnök azonnal meg fogja semmisíteni őket."
Ha.
Ritter is azt mondja, hogy HA megérkeznek. Még nem tartunk ott. Remélem ez így is marad.