ennek megfelelően még eltart is jó sokáig. ha csak valaki meg nem unja.Ukrajna nem csak a NATO országoknak előnyös tesztpálya.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ennek megfelelően még eltart is jó sokáig. ha csak valaki meg nem unja.Ukrajna nem csak a NATO országoknak előnyös tesztpálya.
Egy svéd CV90-es harcjármű kigyulladt, miután aknára futott a Kurszk régióban.
Úgy tűnik, a harcjármű vezetője észrevette az aknát, de nem tudott időben megállni.
Ha véletlenül Ő nyerne, kíváncsi vagyok mennyi ideig tart míg majd a lengyelek rájuk rabolnak.Trump szerint „Ukrajna nincs többé"
![]()
Trump szerint „Ukrajna nincs többé"
Donald Trump amerikai elnökjelölt azt mondta, hogy „Ukrajna nincs többé”, mert az ország nem volt hajlandó 2022-ben „rossz üzletet” kötni. A republikánus ezt egy észak-karolinai kampányrendezvény...www.vadhajtasok.hu
Szerintem a katonakönyvet csak szolgálati idő letelte után adják vissza. De ettől függetlenül biztosan sok ilyen eset lehet.
Az útlevelet meg a személyit veszik el. A katonánál csak a katonakönyve (szolgálati igazolvány) marad. Leszereléskor kapja vissza a többi okmányt (Ő már v-szeg soha).Szerintem a katonakönyvet csak szolgálati idő letelte után adják vissza. De ettől függetlenül biztosan sok ilyen eset lehet.
Minszk I. Minszk II. Zelenszkij azzal kampányolt, h majd ő tárgyal az oroszokkal. Isztambuli tárgyalási folyamatok.Ez nem ennek a topiknak a témája, de szerintem nem tudták volna elkerülni, csak ha besorolnak az orosz érdekszférába.
Lviv vagy mi a rajon ahol bezsuppoltak.
Fucking Russia meg fucking Ukrajinye ???Előzmények-lásd ukrán topik
![]()
Szerintem Zelit bepalizták, ahogy Szaddamot is, megígérték a feltétel nélküli támogatást, Bojo-Jojo személyesen, Isztambulban...Na, szóval Zelenszkij azért volt beszarva, mert ha az oligarchák kiviszik az összes vagyont, egy lövés nélkül bukott volna az egész ország gazdaságilag.
És igen, Zelenszkij addig blöffölt, hogy majd ő aztán megmutatja a ruszkiknak, Putyin meg addig blöffölt, h majd ő elismeri a köztársaságokat...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..