Valaki ismeri, nézi Perun Ukrajnával kapcsolatos youtube videóit ? Ha igen, mi a véleménye? 540000 követöje van, adja az objektivet, de nekem elfogultnak tünik.
Szerinte és az IMF szerint juliusi beszámolója szerint is Ukrajna gazdasága növekedik, a lakosság fogyasztása emelkedik, a költségvetési hiány a tervek szerint alakul, az inflâció ès az alapkamat alacsonyabb mint Oo-ban. Szóval minden rendben van, nincs mit nézni....
Perun: The Ukrainian Economy at War ( 2024)
Kurvára nyugati orientációjú, ahogy pl. Covert Cabal is. Ami alapvetően nem baj (én mindkét oldalt meghallgatom), de mára kezd egyet jelenteni a szélsőséges, szinte propaganda szintű standard mantrával.
Ha már itt tartunk, látok egy igen szomorú tendenciát. Mégpedig, hogy a nyugati oldal leereszkedett a régi jó keletire.
Régen azért a nyugati volt a centrálabb, kemény kritikákkal a saját eszközökkel/vezetéssel/stb... kapcsolatban, ma szinte semmi, a "Fény Serege" mi vagyunk mentalitás maradt. Semmi forráskritika (a mélypont nekem az Oryx Szentírásként való elismerése volt), semmi nyomozás, visszaszajkózva az ukrán/NATO álláspont, nyakonöntve kőkemény hittel (és AI generálta YT csatornákkal). Érdemes olvasni a TWZ kommentszekcióját vagy bármelyik említett videó kommentszekcióját. Ugyanaz a vak hit és al ellenoldal lenézése, ami a HH alatt a keleti Pravda szintje volt.
Szerintem iszonyatos, mert a buborékba zárkózás, a hanyatlás egyik tünete.
Amikor készültek az ukránok a 2023-as Nyári Nagy Offenzívára, akkor teljesen elszakadt a valóságtól Perun a prognosztizációjával. Onnantól végeztem vele.
A neve árulkodó, Perun az a szláv vihar, mennydörgés, égbolt istenség, ausztrál diaszpórában élő ukrán.