A következő kijelentésük majd: Gyertyát öntünk!Szerintem ez a atombombát gyártunk hamarosan egy elég meggondolatlan kijelentés volt! Vissza fogják küldeni őket a sötét középkorba! Jön a tél és nem lesz áram!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A következő kijelentésük majd: Gyertyát öntünk!Szerintem ez a atombombát gyártunk hamarosan egy elég meggondolatlan kijelentés volt! Vissza fogják küldeni őket a sötét középkorba! Jön a tél és nem lesz áram!
Lőtér és a steril körülmények! Hát aki ott kiváló az pont eléri az éles helyzetben az elégséges szintet!Igen, tiszta lőtéri körülmények és optimális feltételek esetén lelőheti a PAC-3 a H-47M2 Kinzsal rakétát, mint ahogyan az Sz-75M3 Volhov komplexum is lelőhette anno az SR-71 repülőgépet, de valahogyan a gyakorlatban sohasem jött össze több éven át. Ennyit az elméletről. A baj csak az, hogy a háborúban soha nincsenek tiszta lőtéri körülmények. Az automatikus vezérlés pedig elég sokszor kijátszható, mert előre kiszámítható, az ember még mindig nem helyettesíthető, bárhogyan is akarják. Nem azt mondom, hogy nem jó, hanem vannak gyengéi és mindennek megvan a létjogosultsága, csak tudni kell alkalmazni. Az automatizált vezetési rendszereken belül van az automatikus vezérléseknek jövője. Remélem elég érthetően fogalmaztam. Különben minden megsemmisíthető, a Kinzsal rakéta is, de nem mindegy, hogy mivel, mikor, hogyan és szerencse is kell hozzá, a találati valószínűség elég kicsi.
Úgy látom több politikusnál a Trump győzelem váltó átállítással párosul. Kíváncsi leszek, Zelenszkíj milyen jegyeket kap majd tőle, mert az új főnöknél nem igazán ő az eminens beosztott.
Ritka pillanat, álca nélküli D-30 löveg
Én? Ilyet én bizony Isten sohasem mondtam, vagy gondoltam. Biztos összetéveszt valakivel, drága főnököm!
A cím és a videó szerint is egy alállomást radíroztak le, viszont Rivne városában nincs atomerőmű, Varasnál van a rivnei atomerőmű.Légvédelem sehol Rivnében is takarékra rakták az áramtermelést,nem értek hozzá ,hogy mi ez amire az oroszok 5 kalibert küldtek,de ebben a városban van atomerőmű.
"Ukrajna: nem szépítem, szétlőtték az oroszok az ukrán energiarendszert"
Én előbb lekapcsolnám a villanyt, úgy rendesen. Bár szerintem mindentől függetlenül ez november környékén be is fog következni.
Ez már a végjáték. Bidennek is, az ukránoknak is.Biden engedélyezte: orosz területeket is lőhet rakétákkal Ukrajna
Először a kurszki régióban vethetik be a fegyvereket.444.huBiden Allows Ukraine to Strike Russia With Long-Range U.S. Missiles
With two months left in office, the president for the first time authorized the Ukrainian military to use the system known as ATACMS to help defend its forces in the Kursk region of Russia.www.nytimes.com
Nem nyitja meg. Mi ez?
Eszkalalunk, eszkalalunk? Hátha? Bidennek ilyenkor mihez van még jogköre? Ez már nem fog változtatni a háború menetén,ezzel nem tudják megállítani Oroszországot. Ez csak bosszú. A nyugatnak beletört a foga ebbe a kalandba. Az USA más vizekre élvezhet a leharcolt hajojaval, de Európa itt fog maradni tönkremenve, kifosztva, szetk..va,és kiszolgáltatva mint 45-ben.Biden engedélyezte: orosz területeket is lőhet rakétákkal Ukrajna
Először a kurszki régióban vethetik be a fegyvereket.444.huBiden Allows Ukraine to Strike Russia With Long-Range U.S. Missiles
With two months left in office, the president for the first time authorized the Ukrainian military to use the system known as ATACMS to help defend its forces in the Kursk region of Russia.www.nytimes.com