Igen, tiszta lőtéri körülmények és optimális feltételek esetén lelőheti a PAC-3 a H-47M2 Kinzsal rakétát, mint ahogyan az Sz-75M3 Volhov komplexum is lelőhette anno az SR-71 repülőgépet, de valahogyan a gyakorlatban sohasem jött össze több éven át. Ennyit az elméletről. A baj csak az, hogy a háborúban soha nincsenek tiszta lőtéri körülmények. Az automatikus vezérlés pedig elég sokszor kijátszható, mert előre kiszámítható, az ember még mindig nem helyettesíthető, bárhogyan is akarják. Nem azt mondom, hogy nem jó, hanem vannak gyengéi és mindennek megvan a létjogosultsága, csak tudni kell alkalmazni. Az automatizált vezetési rendszereken belül van az automatikus vezérléseknek jövője. Remélem elég érthetően fogalmaztam. Különben minden megsemmisíthető, a Kinzsal rakéta is, de nem mindegy, hogy mivel, mikor, hogyan és szerencse is kell hozzá, a találati valószínűség elég kicsi.
Úgy látom több politikusnál a Trump győzelem váltó átállítással párosul. Kíváncsi leszek, Zelenszkíj milyen jegyeket kap majd tőle, mert az új főnöknél nem igazán ő az eminens beosztott.
Ritka pillanat, álca nélküli D-30 löveg
Én? Ilyet én bizony Isten sohasem mondtam, vagy gondoltam. Biztos összetéveszt valakivel, drága főnököm!
Úgy látom több politikusnál a Trump győzelem váltó átállítással párosul. Kíváncsi leszek, Zelenszkíj milyen jegyeket kap majd tőle, mert az új főnöknél nem igazán ő az eminens beosztott.

Ritka pillanat, álca nélküli D-30 löveg

Én? Ilyet én bizony Isten sohasem mondtam, vagy gondoltam. Biztos összetéveszt valakivel, drága főnököm!