Ez biztos!Ha 2022-ben az elso honapok kudarcai utan kilovik az elektromos infrastrukturat es hidakat, mar 2022-ben veget er a haboru.
Szerintem ez a külömbség a lényeg. A béka lassú főzésének esete... nem szeretem a "mi lett volna ha...", de játszunk el a gondolattal.Igen, lettek volna civil vesztesegek, de igy is vannak, csak hosszabb idotavon.
Fontos, hogy nem vagyok szakember, szóval csak vélemény!!!
1.: Szerintem nem volt meg a képesség 22-ben, hogy egyik hétről a másikra fullosan lekapcsolják a villanyt. Most már megvan(talán).
2.: 192 ország azonnal pestises kategóriába tette volna az oroszokat! Évszázadokig mutogatta volna mindenki a következményeket... mint azt a bizonyos két tábort a lengyeleknél. 30M ember télen agregátorral boldoguljon. Nem mind1, hogy tömegesen lepi el az internetet a halálra fagyott ovodáscsoportok képei... vagy "háboró van" és halnak a katonák. Más az íze a két nyalókának.Lehet túl gondolom ezt(nem tudom). De az 100, hogy nem állt volna mellé/semlegessé se india se kína, se senki!
3.: Az orosz vezetés látván az első havi szerencsétlenkedést... Én még mindég úgy gondolom, hogy úgy döntöttek, hogy rendbe KELL tenni a hadi képességeket. Azt meg nem lehet jobban és gyorsabban mint a gyakorlatban. Fáj-fáj, de célravezető, ha ez a cél.
Ha réjössz, hogy csicska vagy fizikailag, akkor lemész szépen a terembe és elkezded ütni a zsákot még jó nem lesz. Ez történik most.
Véleményem szerint 2 éven belül véget ér ez a sztori(nagyobb arcvesztés nélkül[arra gondolok, hogy területileg plusszosan jönnek majd ki, máshogy nem igazán]) ... ki fog kötekedni majd akkor az oroszokkal ? Mert szerintem senki!