Oroszország indított háborút Ukrajna területén. Persze hogy visszalőttek.
A ruszkik se madárpiszokkal lőtték szét Groznijt amikor a csecsecsenek el akartak szakadni. Ahhoz képest Donyeck sértetlen szóval egy szavatok se lehet.
Donyeckban orosz csapatok meg madárpiszokkal lőtték az ukránokat.....Na,elmehetél már a pajtásiddal oda,hova gondolom...Pl Oo-bas,ha már annyira szeretitek őket.Inkább ti húzzatok oda,mint az oroszok jöjjenek ide.....
Mintha az oroszok nem lőttek volna 14-től 22-ig...
Érveitek súlya alatt meghajlok. (Meggyőződött bólogatás)
A videó tegnap jelent meg, de nem tudtam, hogy kié az FPV, ezért nem tettem közzé. Este egy tekintélyes ellenséges forrás megerősítette, hogy ez a mi készülékünk. FPV grillezéssel. Feltételezték, hogy a rács szükséges a páncélozott járművek védőláncain való jobb áthatoláshoz.Хроники Гераней
Видео появилось вчера, но я не знал чей это ФПВ поэтому не публиковал. Вечером авторитетный источник противника подтвердил, что это Наш аппарат. ФПВ с мангалом. Предположили, что мангал нужен для лучшего проникновения сквозь защитные цепи на бронетехнике.t.me
Ez a verzió magamtól nem jutott eszembe, de lehet benne ráció (De akkor mi aktiválja az elműködést, ha a szenzor is védve van?)
Mivel a felvétel tanulsága szerint a rotorok is a ketrecen belül vannak - márpedig a becsapódás előtti egy-két méteren már édes mindegy, hogy épek e a rotorok - a ketrecnek meg tömege van és áramlásrontó is a rotorokat "árnyékolva", én inkább az ellenséges elfogóvadász drónokkal (Hiszen látjuk a felvételeken; már ilyen is van!) történő ütközés elleni védelmet látom benne.