Komolyan mondom, még én is izgultam, utoléri-e a Bradley-t...
Olyan, mintha az első Orosz drón csak leszúrta volna...

Olyan, mintha az első Orosz drón csak leszúrta volna...

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lámpavas helyett stilusosabb lenne letolt gatyával rag.szallaggal kikötni egy oszlophoz Kijev főterén.lehet nem látom át teljesen ezt az új tervet a megtartandó ukrán választásokról
itt arról lenne szó, hogy a zeli hirdessen tűzszünetet, aminek az az ismert kockázata hogy lámpavason végzi, aztán engedélyezze az ellenzéki (nagyonukrán megközelítésben: oroszbarát) pártokat aminek az az ismert kockázata hogy lámpavason végzi, engedélyezze hogy azok választás kampányt (ukránoknál: ruszki propagandát) folytassanak ld. még lámpavas, a végén meg zavarjon le egy választást amit vagy elveszt és nem ő lesz a béke elnöke akit lámpavasra húznak vagy ő lesz az
ez lenne a terv?
Összes vagyont elkobozni, eladni és az Euro tíz meg százmilliókból a megnyomorodottaknak és árváknak életjáradékot fizetni… etc ect.Lámpavas helyett stilusosabb lenne letolt gatyával rag.szallaggal kikötni egy oszlophoz Kijev főterén.
Miért? Anno 1916-ban, aztán 1918 után a hazánkba betörő, agresszor kis románia hadserege fizikálisan magyarázta el a helyi tősgyökeres székelyeknek, és a többi régió magyarságának, hogy nem kívánatosak "nagy romániában"... Ja, hogy háború volt, ahha.... Nem. Ez a céljuk.és hogyan magyarázod el, ma egy Erdélyben született románnak, hogy takarodjon onnan, mert az nem az ő földje?
hiszen ő már ott szuletett, ott nőtt fel?
de ugyanez igaz egy szlovákra is..
Szóval ezt leírni, hogy ha nem tetszik le lehet tiplizni onnan, mert az nem az ő földjük kurva egyszerű, csak megvalósítani nem az! Pedig hidd eo én se szeretem, hogy annak idején a nyugati "barátaink" úgy húzták meg a határokat, és én is 110%-ban a területi revízió híve vagyok, mint minden magát jóérzésűnek tartó magyar, csak mivel ezek is ott élnek, annyira nem egyszerű képlet ez, mint amilyenek tűnik..
kint kb ugyanaz a helyzet
Ez az ukrán terrorizmus,nyilván szegény norvég "diplomaták" ahogyan kokszfej nevezi őket tegnapi semlegesítése miatt.Szudzsában megint lesz mit az oroszokra fogni. Rakéta csapódott egy iskolába,ahol civilek voltak. Sok a halott,sebesült. A szokásos hakni,ukránok odaküldenek egy rakétát,majd sírva közlik,hogy oroszok voltak.
A Királyság stimmel,de azok a dánok voltak.A Norvég Királyság értett a szó.... pardon rakétából.. Ma már felszólítottak az Északi áramlat helyreállítására!![]()
Ugyanolyan barátságosan, ahogy ők tették. Kezdetnek, ha meg nem elég, akkor a gazdijuk módszereivel.és hogyan magyarázod el, ma egy Erdélyben született románnak, hogy takarodjon onnan, mert az nem az ő földje?
hiszen ő már ott szuletett, ott nőtt fel?
de ugyanez igaz egy szlovákra is..
Szóval ezt leírni, hogy ha nem tetszik le lehet tiplizni onnan, mert az nem az ő földjük kurva egyszerű, csak megvalósítani nem az! Pedig hidd eo én se szeretem, hogy annak idején a nyugati "barátaink" úgy húzták meg a határokat, és én is 110%-ban a területi revízió híve vagyok, mint minden magát jóérzésűnek tartó magyar, csak mivel ezek is ott élnek, annyira nem egyszerű képlet ez, mint amilyenek tűnik..
kint kb ugyanaz a helyzet
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..