Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kilott orosz Armata valahol Ukrajnában
jurgenbauer: többnyire egyetértünk; de!
Egyrészt nem akarok háborút, és tudatában vagyok a honvédség morális és technikai válságának.
Szerencsés helyzetben vagyok, mert bizony sok értelmes egészséges srácot látok-pont ezért sem vagyok háború párti.
Viszont-remekül látszik, hogy ésszel is lehet eredményt elérni. Ne feledjük, az oláhok korántsem baráti országokkal vannak körbevéve (Orosz, Bolgár, Mi)...de ez ránk is illik. DE; és itt a lényeg. Ha tippelni kellene, hogy 100 év múlva ki lesz az első számú hatalom, mekkora ods lenne Kínán kívül bárkire? És még valami, a kínaiak a hunok leszármazottaiként tisztelnek minket, partnerként. Tehát nem feltétlenül kell feladni az "álmainkat"!!!
Csak szerintem hét pár kerék kicsit soknak tűnik. Bár armatáról a gogle rengeteg képet közöl, de ott általában 6 - 6 látható. Ez inkább hasonlít szerintem.
<blockquote rel="boki">Kilott orosz Armata valahol Ukrajnában
Srácok csak nem hittétek el, hogy ez az Armata?
<blockquote rel="rappali">jurgenbauer: többnyire egyetértünk; de!
Egyrészt nem akarok háborút, és tudatában vagyok a honvédség morális és technikai válságának.
Szerencsés helyzetben vagyok, mert bizony sok értelmes egészséges srácot látok-pont ezért sem vagyok háború párti.
Viszont-remekül látszik, hogy ésszel is lehet eredményt elérni. Ne feledjük, az oláhok korántsem baráti országokkal vannak körbevéve (Orosz, Bolgár, Mi)...de ez ránk is illik. DE; és itt a lényeg. Ha tippelni kellene, hogy 100 év múlva ki lesz az első számú hatalom, mekkora ods lenne Kínán kívül bárkire? És még valami, a kínaiak a hunok leszármazottaiként tisztelnek minket, partnerként. Tehát nem feltétlenül kell feladni az "álmainkat"!!!
Otthon van mentelmi joga, külföldön szerintem csak akkor ha kinevezett diplomata, pl az oroszországi Ukrán nagykövet és abban az esetben is csak Oroszország területén. Szerintem ha megfogták, mostmár nem eresztik, a pilótanőből is parlamenti képviselőt csináltak azóta csokisék, az oroszokat az sem hatotta meg, még mindig le van csukva.Az ukrán parlament elnöke tiltakozott Honcsarenko fogva tartása ellen, mert a nemzetközi jog értelmében a képviselőknek mentelmi joga van, és kérte, hogy azonnal intézkedjenek az ügyében.
Istenbizony, elhittem. Elvégre megbizható ukràn forràsbol van a kép.Srácok csak nem hittétek el, hogy ez az Armata?
Istenbizony, elhittem. Elvégre megbizható ukràn forràsbol van a kép.<blockquote rel="boki">Srácok csak nem hittétek el, hogy ez az Armata?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..