Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A D-44 egy 2. vh.-s páncéltörő. Szerepel az angol wikin. Én részben más adatokra emlékszem vele kapcsolatban, de rég volt, az biztos. Nálunk hadrendben volt még 1972-ben, nem tudom mikor vonták ki.<blockquote rel="boki">Az ukrán védelmi minisztérium raktáraiból szedik elo a D-44, D-48 (85mm)es D-20 152mm-es lovegeket. A felújítás után kuldik a frontra.
<blockquote rel="sidewinder1">Nem vagyok egy idegbeteg ember, de ez nálam is kivágta a biztosítékot. Az Azov zászlóalj "harcosai" keresztre kötöznek, és élve elégetnek egy oroszbarát felkelőt a videón. És ezeket támogatja a nyugat... Egységes "Ukrajna" nem szabad átrajzolni, a térképeket, stb, stb. Ezek a patkányok egyre inkább az iszlám állam terroristáihoz hasonlítanak,a módszer is hasonló. "Ítélethirdetés", majd kivégzés.
http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201504242108-kekc.htm
Jó reggelit , az égetős videóról az ukránok is állíthatják hogy a szakik voltak , furán öltöznek arra a civilek már ha egyáltalán civil volt a szerencsétlen.
Amit nem értek a szakik tudják melyik oligarchák zsoldosai akarják őket kinyírni , sőt keresztre feszíteni és megsütögetni , de ezeknek az oligarcháknak miért nem égnek a gyárai , irodaházai ,raktárai , nyaralói , palotái ?
Amit nem értek még az ukránok folyamatosan erősödnek , kapják az élelmet , fegyvert , lőszert , ruhát , üzemanyagot , olyan marha nehéz lenni pár aknát rakni a vasúti sínek alá Ukrajna közepén ?
Másképp is lehet vonatot siklatni nem csak aknával , nem hiszem el hogy nem tudnának beszivárogni ukránul beszélő szakik szabotálni . Inkább várnak közel menő ukropokra lőnek , és várnak tovább , míg a másik oldal napról napra erősebb, és képzettebb. Legalább pár Nyugati kiképzőt iktatnának ki.
Ha ezek után sem vesztik el az ukik a nyugat támogatását, akkor én már semmit nem értek.
A D-44 egy 2. vh.-s páncéltörő. Szerepel az angol wikin. Én részben más adatokra emlékszem vele kapcsolatban, de rég volt, az biztos. Nálunk hadrendben volt még 1972-ben, nem tudom mikor vonták ki.<blockquote rel="boki">Az ukrán védelmi minisztérium raktáraiból szedik elo a D-44, D-48 (85mm)es D-20 152mm-es lovegeket. A felújítás után kuldik a frontra.