laudarage
Dehogy fogják lángba borítani Kelet-Európát. Lepacsiznak majd mint a legeslegjobb puszipajtások.
Sokat képzel magáról a Donbasz ha azt hiszik, hogy miattuk fognak a nagyhatalmak világháborút kirobbantani. Bár őket is meg lehet érteni, mert rajtuk már csak egy orosz invázió segíthet. A remény hal meg utoljára, aztán jön a lepacsizás.
A lepacsizáson már én is gondolkodtam.
Nekem az a gyanúm támadt, hogy az USA pénzügyi elitjének egy része valójában véve támogatja az Eurázsiai Uniót.
De ehhez útban van az EU, na meg a NATO, mert már pár volt szovjet tagköztársaságot felvettek mindkettőbe. Pl. a Baltikumot
Kellene tehát egy "exit strategy". Ennek a lényege, hogy az USA-nak indokot kell találnia arra, hogy miért adja fel a keleti EU/NATO tagállamokat, és miért "passzolja le" Oroszországnak ill. az Eurázsiai Uniónak.
Az ugye nem megoldás, hogy "Észtország, Lettország, Litvánia, stb..." légyszives holnap lépjetek ki a NATO-ból, sőt, az EU-ból is, mert mi (=amerikai pénzügyi elit) ezt szeretnénk.
Ezért kell egy kis fedősztori. Olyan fedősztori, amelyben azért az USA se veszti el teljesen a tekintélyét. És ez a fedősztori a háború.
Hogyan fog történni ez a háború?
Az USA "megbökdösi" Oroszországot, amely feljogositja Oroszországot a támadásra. Ezek után az USA Európát magára hagyja Oroszországgal szemben, aki szépen sorban visszafoglalja a teljes volt szovjet érdekszférát.
Miért hagyja magára az USA Európát?
Mert az USA legfontosabb ellenfele Kina.
Amikor ez a háború elkezdődik Európában, akkor a háború a világ másik 3 szinterén is elkezdődik, és ezek ugye: Közel-Kelet, Távol-Kelet (Kina vs. Japán) és az Északi-sark.
Az USA nem engedheti meg magának, hogy mindegyik hadszintéren teljes erővel jelen legyen, és ezért passzolja le Oroszországot Európának, pontosabban Európát Oroszországnak.
Miért éri meg ez az amerikai pénzügyi elitnek?
Mert majd ők lesznek az Eurázsiai Unió vezetői.
Miért húzzák most az időt és viselkednek ellenszenvesen?
Mert el kell érni, hogy Közép-Kelet-Európa lakossága meggyűlölje az USA-t és oroszbaráttá váljon. Igy Közép-Kelet-Európa lakossága saját maga fogja követelni az Eurázsiai Unióhoz való csatlakozását.
Természetesen majd a háború után.
Miért uszitanak minket, közép-kelet-európaiakat Oroszország ellen?
Mert bevételekhez szeretnének jutni, amelyeket majd a háborús bűnös Balti államokon, Lengyelországon, Románián, na meg Magyarországon fognak leverni, miután csatlakoztunk az Eurázsiai Unióhoz.
Úgyhogy kedves ulippo, ha már te is rájöttél a pacsizásra, akkor nem tudom miért nem érted, hogy amikor Oroszország ellen küzdesz, valójában véve amerikai főnökeid akarata ellen küzdesz, akik Eurázsiai Uniót akarnak.
A háború pedig ehhez szinjáték, amely elfedi az igazságot.
Vagy esetleg pont abban segitesz te is amerikai főnökeidnek, hogy Magyarország (és Közép-Kelet-Európa) háborús bűnös legyen, miután háborút veszit Oroszországgal szemben, hogy igy az Eurázsiai Unió párti Rotschild-ok - akik a süllyedő USA helyett új birodalmat keresnek - szép kis bevételhez jussanak?