laudarage, ez esetben irreleváns, hogy ki mit mikor töltött fel és mikor fogták el. Azért vitték oda a parancsnokot, hogy megmutassák neki, hogy miért harcol ... olyanokért, akik fő célja a civilek mészárlása, de emlékezetem szerint soha nem hangzott el sehol, hogy őt a robbantásért vádolnák.
Hé, egy pillanat. Ezt mondd norbi1985-nek, ne nekem!
Igy zajlott a beszélgetésem norbi1985-tel:
1. norbi1985 méltatlankodott, hogy Givi pofonvágta a kiborg parancsnokot
2. én rákérdeztem, miért kapta a pofont
3. norbi1985 azt mondta, <b>azért kapta a pofont, mert védte a donyeck-i repteret</b> (pedig nem, azért kapta a pofont, mert a civil lakosságot lőtték az emberei)
4. én feltettem egy videót, hogy a lakosság mintha mérges lett volna rá valamiért
5. erre <b>norbi1985 azt mondta, hogy a parancsnoknak nem volt köze a buszos merénylethez mert akkor már 7 napja fogságban volt a videó feltöltési dátumai alapján</b>
6. én meg visszakerestem/kijavitottam a dátumokat, amellyel bebizonyitottam, hogy a videó dátumai alapján nem igaz az az állitása norbi1985-nek, hogy azért nem volt köze a kiborg parancsnoknak a buszos merénylethez, mert akkor már 7 napja fogságban volt
7. ezzel kiderült, hogy norbi1985 olyan dolgokra hivatkozik ("7 napja fogságban volt"), hogy védje az ukrán parancsnokot, amely nem igaz
---
megj.:
1. tudom, hogy a videó feltöltési dátumai irrelevánsak (nem én hivatkoztam erre)
2. tudom, hogy azért vitték a civilek elé, hogy megmutassák neki miért harcol, és nem állitottam, hogy személyesen ő követte el a buszos merényletet, hanem norbi1985 mondta, hogy a parancsnoknak azért nem volt hozzá köze, MERT 7 napja fogságban volt (ami nem igaz, csak norbi1985 mindenáron védeni akarta az ukrán parancsnokot, ezért találta ki)
Remélem, most már tudtad követni.