<blockquote rel="karpatalja">A Dnyeszter menti koztarsasagrol most jutot az eszembe, h Moszkva nem ismerte el. Masszoval Moldva reszekent tekint ra. Ha Moldova Felszolitja Moszkvat, h vonja ki a bekefentaroit azt a nemzetkozi jog alapjan meg kell tennie. De ha megsem es nem akar agresszornak latszani, akkor a szakiknak lessz egy evuk, h lato tavolsagra megkozelitsek Odesszat. Akkor az Ukik ralesznek kenyszeritve a targyalasra, ha nem akarjak elvesziteni a megmaradt kijaratukat a tengerre.
A mandiner,hus cik arra a videora hivatkozik amit en is feltoltottem feljebb. Csakhogy en pont az ellenkezoet allitottam, mivel meghalgattam mit mondanak az emberek a felvetelen. A cikk CTRL-C CTRL-V zoi nem vettek a faradsagot meghalgatni a videot, vagy szandekosan hazudnak.
A tüntetők egyebek között azt kiabálták, hogy „fejezzétek be a háborút, adjátok vissza az otthonunkat, lerombolták a házunkat, mindannyian menjetek el innen!” Ez igy volt, csak az Ukran katonaknak szolt es nem a szakiknak. Es most jon a tiz forintos kerdes: A Donyeckiek miert mernek kimenni tuntetni az oket megszalva tarto terroristak ele es miert nem mernek tuntetni az oket felszabaditani vagyo Nemzeti Garda elot???
Kezd egy dél- oszétia fìlingem lenni. Moldova ùgy tünik hogy kiharcolja magànak a jogot hogy a fekete tengeri flotta következõ hadgyakorlatàn õ szolgàltathassa a szàrazföldi célpontokat.
</blockquote>
Figyelve az Orosz mediat es a vizhangokat, terv az bisztosan van nehany, de dontes meg nincs. Meglehet, h feladjak a Dnyeszter partjat, de az is lehet, h ez csak szinjatek. Mindenesetre en ugy szamolom, h a fegyveres konfliktusig meg van minimum egy ev. Ahoz, h az ott levo erok megtorjenek meg legalabb ketto ev van hatra.
A dronok ellen pedig zavarok kellenek, eleg szuk savszelessegben mukodnek. Foleg a civil dronok. Nem hiszem, h nincs egy muszakis, aki osszebarkacsol egy zavaro eszkozt. Azutan mag osszekell kotni a mobil tornyokkal es kesz a 100% os lefedetseg.
Abban egyet ertek, h a felvetelen az latszik aminek latszani kell.