Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Royal sweets & sandwiches meg Fornetti... Azért megy a nyugati színvonal oda apránként, igaz nem a kultúra, hanem amiből zsé van. Az ukrán kávést ki is baxák a térről a tornacipős katonák.
Uli, gondok vannak a bakancsellátmánnyal meg a zsolddal? Gondolom fizetni nem akartak a harcosok.
<blockquote rel="antigonosz">Royal sweets & sandwiches meg Fornetti... Azért megy a nyugati színvonal oda apránként, igaz nem a kultúra, hanem amiből zsé van. Az ukrán kávést ki is baxák a térről a tornacipős katonák.
Uli, gondok vannak a bakancsellátmánnyal meg a zsolddal? Gondolom fizetni nem akartak a harcosok.
<blockquote rel="alfa74"><blockquote rel="antigonosz">Royal sweets & sandwiches meg Fornetti... Azért megy a nyugati színvonal oda apránként, igaz nem a kultúra, hanem amiből zsé van. Az ukrán kávést ki is baxák a térről a tornacipős katonák.
<blockquote rel="Eltorro"><blockquote rel="alfa74"><blockquote rel="antigonosz">Royal sweets & sandwiches meg Fornetti... Azért megy a nyugati színvonal oda apránként, igaz nem a kultúra, hanem amiből zsé van. Az ukrán kávést ki is baxák a térről a tornacipős katonák.
Nem kamu a srác.
A legelső "bizonyíték" erre az, hogy ezt a képet kértem tőle (HTKA felirat valahová vagy valamiből kirakva). Fél óra múlva fel is került a fórumra. Ennyi idő alatt ilyet nem dobsz össze photoshoppal.
Amúgy. Nem sokkal a legutóbbi eltűnése előtt írta, hogy viszonylagos csend, csak az ukrán tüzérség belőtte a célokat.
Lehet levonni a következtetéseket. A múltkori sérüléséről is volt kép, az sem gyenge. Három a magyar igazság, lehet, hogy megvolt a harmadik. Ez van. :/
Mi a Szűz Mária van szaki 01-el.Alig vannak harcok a fróntvonalón nem hiszem el hogy nincs ideje egy pár sort irni neten.Nem azt mondom hogy kamuzik de harcosamazonnak a palija is Donyeckben a Vosztokba jelentkezett , és ott azt mondták hogy nincs ott egy külfőldi sem átvitték őt Luganszba a Viking zászlóaljhóz mert ott vannak a külfődiek , érdekes.Mégegyszer nem biztos hogy kamuzik csak érdekes.Harcosamazonnék minden nap beszélnek skypon.
<blockquote rel="silurusglanis">
Nem kamu a srác.
A legelső "bizonyíték" erre az, hogy ezt a képet kértem tőle (HTKA felirat valahová vagy valamiből kirakva). Fél óra múlva fel is került a fórumra. Ennyi idő alatt ilyet nem dobsz össze photoshoppal.
Amúgy. Nem sokkal a legutóbbi eltűnése előtt írta, hogy viszonylagos csend, csak az ukrán tüzérség belőtte a célokat.
Lehet levonni a következtetéseket. A múltkori sérüléséről is volt kép, az sem gyenge. Három a magyar igazság, lehet, hogy megvolt a harmadik. Ez van. :/
Én csak azt mondom, hogy nem tiszta az egész történet. Ha nem akarom hogy itthon a Katonai Ügyészség várja tárt karokkal a páromat akkor inkább fedni igyekszem a tevékenységét. Szóval az egész páros fura nekem. Mint mostanában az ilyen-olyan szivárogtatások, levelek a hazai médiában. Nincs ezzel baj.
Én úgy tudom, hogy a Bal-Rad a volt MNA-vezér Győrkösék szüleménye, és nem tudok orosz feleségről. De ez már nem derül ki.