<blockquote rel="tomsinner"><blockquote rel="harcosamazon"><blockquote rel="ulippo"><blockquote rel="harcosamazon"><blockquote rel="ulippo">Arról is megegyezés született, hogy a következő intézkedések során Ukrajna lépésről lépésre visszakapja az ellenőrzést az orosz határ mentén és ezzel párhuzamosan az összes külföldi katona elhagyja Ukrajna területét.
Nahát ulippo! De kis naív vagy! Arra nem is gondoltál, hogy a külföldi katonák állampolgárságot kapnak, ugye? Nem értesz te a külpolitikához. Inkább még ne dörzsöld a tenyered. Sok mindent nem tudsz te még.</blockquote>
Szép kis feleség vagy te ha nem arra vágysz, hogy hazatérjen az urad, hanem arra hogy állampolgárságot kapjon és ott maradjon. De állampolgárságot csak az államok adhatnak, a donyecki és luhanszki katonai juntákat pedig még Oroszország sem ismeri el államként, és nem is várható hogy bárki elismerje, a minszki egyezmény pedig arról rendelkezik, hogy azok a területek Ukrajna államba térnek vissza.</blockquote>
Igen ulippo, szép kis feleség vagyok. Mert én is megyek a férjem után. De te ezt nem értheted, hiszen soha nem volt és nem is lesz olyan nő az életedben, aki 100% támogat minden álmodban. De, hogy Oroszország nem ismeri el a donyecki és luganszki régiót, azt remélem te sem hiszed el, hiszen a sajátjairól van szó. Lehet, hogy te leszarod például a kárpátaljai, vagy az erdélyi magyarokat, de hidd el, hogy Putyin és az oroszok bármi áron megvédik az övéiket. De neked aztán beszélhet az ember, te csak a zsírdisznó alkoholista nyalókakirály lator porosjankó seggét nyalod. Lehet, hogy ivó és zabáló cimborák vagytok? Gratulálok az értékrendedhez kedves ulippo. Nálad az a menő, aki gyáván civileket pusztít. </blockquote>
Többször elhangzott már, hogy Juli egy hölgy, és ezt soha nem cáfolta meg. Ez jelzésértékű. Szerintem neki ember kéne az életébe, nem asszony.</blockquote>
Igazad van tomsinner nem cáfolta hogy gádzsi , egy férfi cáfolta volna egyből tehát gádzsiiii !!! Abban is igazad van hogy kéne neki egy pali akkor lehet hogy megnyugódna !!! Szedjél fel Ulippo egy Ukit boldogak lennétek.</blockquote>
kokusz, szerintem egy ukinak se kell. Pont azért próbálja őket védeni, hátha az egyik megkönyörül rajta és megd..ja.