Engedélyt kérek a fedélzetre lépni!
Helyzetjelentés amit silirusglanis-nak már elküldtem, de végre felengedett ez a hülye ukrán net. (nem kizárt hogy blokkolják az IP címem). Szóval ma voltam Ungváron. 5-ször igazoltattak gépkarabélyos rendőrök. A személygépkocsi-forgalom Asztélynál és Tiszaujlaknál le van állítva, de lehet, hogy másutt sem megy. A hivatalos infó szerint megsérült a kommunikációs vezeték, de a nép szerint Kijev tiltotta le a forgalmat. Az emberek rohadt idegesek és azt rebesgetik mindez összefüggésben van a krimi eseményekkel. A Barvakban (kárpátaljai Tesco) felvásárlási láz, alig tudtam sört, vodkát és dohányt venni (kaja van dögivel, meg két komoly hízó az ólban). Most értesültem az orosz Szu-24-es lelövéséről és az sem nyugtatott meg. Valami nagy b.... meg készül a hülye is láthatja, tehát holnap megyek és bevásárolok pár doboz lőszert, megélezem a vágószerszámokat, már töltöm az aksikat. A hrivnya zuhan mint a feldobott kő, mert reggel 83,5 volt délután 85 ezer forint a kupecoknál. Mindenki költi a pénzt, mert azt nem lehet megenni. Ulippo most mindjárt nekem esik mint rémhírterjesztőnek, de csak azt közlöm amit látok-tapasztalok.