<blockquote rel="phaidros"><blockquote rel="wolfram"><blockquote rel="borisz">Ha a TEK tényleg olyan profi, mint ahogy itt egyesek állítják, mibe tartana a szerven leszámolnia a P.S.-el?
A TEK? A TEK rendőri egység. Amennyire tudom, nem igazán vág a profiljukba a katonai eszközökkel felszerelt és gyakorlatilag katonai erőnek is minősülők elleni harc. Ehhez nem igazán van eszközük sem.</blockquote>
Nincs eszközük? Tulajdonképpen ugyan azzal a "csúcstechnikával" rendelkeznek, mint a honvédség. A TEK-nél is vannak BTR-ek, a honvédségnél is szinte már csak az van érdemi darabszámban.
Azért a PS-t sem kell egy az egyben az Azovval, vagy a Dnepr-el azonosítani felszereltségükben. Társadalmi bázisuk meg eléggé kicsi lehet Kárpátalján. </blockquote>
A TEK-nek max úgy 3-4 darab BTR-je van és azok sem a 30 mm-essel szerelt BTR-80A-k tudtommal, hanem a sima BTR-80-asok 14.5-ös KPVT-vel.
Sőt, én még gépkarabélyt sem láttam náluk, hanem csak géppisztolyt. Persze ettől még lehet nekik, ha más nem, akkor a régi AMD-k... Szóval nem igazán küldeném őket egy elég jól felfegyverzett, akár még páncélosokkal és páncéloselhárító fegyverekkel is rendelkező félkatonai szervezet ellen. Akkor már sokkal inkább dudiékat (bocs dudi ).</blockquote>
Biztos hogy van azokon 14,5-ös? Nem emlékeztem ezekre, és most a Google-ön kutatva sem nagyon látom, hogy lenne fegyver a toronyban, ellenben: