<blockquote rel="plushun"><blockquote rel="ulippo"><blockquote rel="plushun"><blockquote rel="ulippo">Kijevben óriási bulit csapnak a harcos amazonnak aki egymaga(!) betört Oroszországba, ott fogságba esett de végül kiszabadult.
Moszkvában is nagy buli lesz a harcosoknak akik ott se voltak? Vagy legalább egy zártkörű díszvacsorát kapnak? Vagy csak egy pokrócot kapnak és mehetnek Szíriába?
A narrátor volt a nagyapád? Kísérteties a szövegetek hasonlósága.
https://www.youtube.com/watch?v=YShpqK-h6yk</blockquote>
De ha kommunista vagyok akkor miért nem donyecki és luhanszki népi szovjetköztársaságokat preferálom a fasiszta náci junta helyett?</blockquote>
Értelmezd amit írtam. A dumád olyan mint egy komcsié. Szerinted ki a franc kíváncsi itt arra, hogy" a hős Szavcsenko aki letépte orosz láncait és kiszabadult." Jézusom, mintha egy politikai tiszti dumát olvasnék..... Annyira nevetséges a dumád. Mintha az ötvenes évek propaganda szövegét olvasná az ember. Egyáltalában kinek írod itt ezeket? Szerinted ki veszi ezt itt be ezen a fórumon? Bohócot csinálsz saját magadból.</blockquote>
Ha nevetségesnek találtad akkor örülök mert annak is szántam. Nekem is vicces a Hős Nagyesda Ódája, de ez az ukránoknál most tök komoly, náluk most legenda születik a kozák amazonról aki legyőzte Putyint.
A viccelődést amúgy boki kezdte az 1000-es török-tatár-grúz PSZ segédzászlóaljal meg az 50 fasiszta magyarral. Szerintem sem árt egy kis humor ha nincsenek hírek, majd ha tényleg történik is valami és jönnek az Ebesz-zsaruk nem lesz ilyen vicces kedvében. </blockquote>
Kiindulva abból, hogy nem ez az első ilyen propagandista dumád nem éppen az jön le, hogy viccnek szántad......