Tekintve, hogy ukrán rock banda és a dalaik is ukránok, max Ukrajnában legendásLegendás? Én még nem halotam róla és gyanítom mai napig te sem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tekintve, hogy ukrán rock banda és a dalaik is ukránok, max Ukrajnában legendásLegendás? Én még nem halotam róla és gyanítom mai napig te sem.
http://karpathir.com/2016/10/11/az-eu-csak-feltetelekkel-adna-penzt/Hugh Mingarelli október 10 én Kievben a tévék előtt jelentette ki a 600 millió euró kifizetésének feltételét. És az egyik a fa export tilalmának a feloldása volt.
Itt a forrás neked ulipo. És bocsánat, h hetekkel korábban megírok dolgokat.
Sajnos nem reagálhatok rá mert most szólítottál fel, hogy nem biztpol témájú dolgokhoz nem szólhatok hozzá.Ulippo. Légyszíves ne posztoljál nem biztpol. Témájú híreket!
Semmi reakció a fa exporta? Vagy még emészted a dolgot?
Ez a sok ígéret, meg "ha" és "lehet" engem a kommunistákra emlékeztet. Akik igérgettek és amikor teljesíteni kellet, akkor még többet ígértet. Igen az mint a minapi vita az ukrán fejlesztésekröl.Groysman szerint egy éven belül megduplázódhat a gazdasági növekedés köszönhetően az ipari fejlesztéseknek valamint az innováció és technológia alapú gazdaságra való átállásnak. Az elnök elmondta, hogy idén 3% körüli gazdasági növekedésre számítanak, de a cél ennek megduplázása.
http://www.unian.info/economics/156...bled-if-backed-by-industrial-development.html
Hugh Mingarelli október 10 én Kievben a tévék előtt jelentette ki a 600 millió euró kifizetésének feltételét. És az egyik a fa export tilalmának a feloldása volt.
Itt a forrás neked ulipo. És bocsánat, h hetekkel korábban megírok dolgokat.
De nagy hősök tényleg... Amm itt nem nagyon rakosgatod fel a megölt civilek képeit. Segítek hogy belejöjj ebben a topicban is.A honvédő hősök balladája.