Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
http://rusvesna.su/news/1478808518
"Ma - 34 év telt el Leonyid Brezsnyev halála óta. Tisztelt Leonyid Iljics örökre a szívünkben." -Írta Ljasko a facebook oldalán, és közzétett egy fotót a Szovjet vezetőről.
Kicsit zavarban vagyok, ugyanis ekkora párfordulásgyanús dolgot ilyen gyorsan azért nem képzeltem. Vagy Ljasko szemében tényleg mindig ilyen nagy kincs volt Brezsnyev? Logikusan még érthető is lenne, csakhogy Ljasko ( és gyakorlatilag az egész mostani Ukrajnai elit) az eddigiek alapján nem igazán tűnik logikusnak, és szinte minden volt Szovjet hőst kiradíroznak a történelmükből...
O is ukrán volt. Ahogy már tobbszor írtam az SZSZK KP KB fotitkárok kozul csak Gorbacsov volt orosz(etnikai) nemzetiségu.
Igen, ezért is írtam hogy logikusan még érthető is lenne. Csakhogy ő a gonosz Szovjetunióhoz tartozik. Akik megtámadták ugye Ukrajnát meg Németországot... Tehát Brezsnyev az elnyomó múlthoz tartozik. És egyszer sem olvastam arról, hogy Brezsnyevet éltetné a mostani Ukrán kurzusból bárki is.
Miért is? Nem ugyan az a hk.
Vagy mi más az összefüggés?
Fényt kérek az alagútba!
Köszi
Erről a képről:
ez jutott eszembe:
Ukrajna ismét tengeri hatalom akar lenni
Ez a szovjet "objekt 490" ből lett megvalósítva.Erről a képről:
ez jutott eszembe:
A hajókat nem adták vissza az oroszok?
Én sem értek egyet, de Deáknak azt üzenem, h lehet menni önkéntesnek keletre. Azt beszélik, h nagyon szívesen várják őket ott!http://karpathir.com/2016/11/11/radikalisok-a-megyei-kozigazgatas-tetejen-demonstraltak/
"Kárpátaljai radikálisok szerdán a déli órákban átjutva a biztonsági szolgálaton, kimásztak a megyei közigazgatási hivatal épületének tetejére, ahol „Karpatszka Szics Elérünk mindent!” feliratú molinót feszítettek ki és görögtüzeket gyújtottak.
Az akció szervezőinek állítása szerint ezzel szerették volna emlékeztetni a megyevezetőket arra, hogy a forradalom még nem ért véget és nem értenek egyet a megyében zajló folyamatokkal.
„Ez egyfajta figyelmeztetés, hogy ne felejtsék el még tart a forradalom és mi ennek tagjaként és az Oroszország elleni háború résztvevőiként nem értünk egyet azzal, ami a Kárpátaljai Megyei Állami Közigazgatási Hivatal, a polgármesteri hivatal, a hatóságok, az ügyészség és a bíróság falain belül zajlik” – írta az akciót szervező Tarasz Deak, a Karpatszka Szics vezetője közösségi oldalán..."