Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nézz vissza az MH-17 topikba, és idézd kérlek, ha ott a fentiekkel ellenkezőt írtam volna!! Te voltál az ott is, aki egyoldalúan mindig csak mások megbüntetését szorgalmaztad, ukrán testvéreidet - akik ugyanúgy megtették azt, tehát ugyanúgy bűnösök moint mások - mindig kihagyva/"elfelejtve"!!Bocs de nem megyek bele a kilátástalan offtopic feleselgetésbe. A rakétatesztről volt szó ami aktuális és ontopic, te meg félreviszed egy régi lezárt történettel aminek semmi köze hozzá. Ha így vered a melled a TU-154 ügyében amit beismertek és megegyeztek a légitársasággal és a rokonokkal akkor kétszer ennyire kéne verni a melled az MH-17 ügyében amit még csak be sem ismertek és kárpótlást sem fizettek, de arról meg mélyen hallgatsz úgyhogy te csak ne papolj erkölcs osztogatásról.
Részemről lezártam a TU-154 témát, az MH-17 témának is van saját topikja, úgyhogy ha nem aktuális ukrajnai hírekről akarsz vitázni akkor inkább hagyjál.
Vissza lehet nézni az MH-17 topikba, nekem ott nincs szégyellnivalóm, nem én mentegettem ott éveken át a bűnösöket különböző hazugságokkal.Nézz vissza az MH-17 topikba, és idézd kérlek, ha ott a fentiekkel ellenkezőt írtam volna!! Te voltál az ott is, aki egyoldalúan mindig csak mások megbüntetését szorgalmaztad, ukrán testvéreidet - akik ugyanúgy megtették azt, tehát ugyanúgy bűnösök moint mások - mindig kihagyva/"elfelejtve"!!
Dehogy magyarok, csak van köztük pár aki magyar nemzetiségű vagy esetleg beszél magyarul. A nagyobbik részük ruszin meg ukrán meg ukrán cigány.Nem egészen értem ezt a hírt.
A 128-asok a magyarok,de azért is bevetik őket?
A civil kontroll már megvan ,van zászlóalja Kolomojszkíjnak,Poroshenkónak, a Pravíjos lütyőnek, stb.A NATO ukrajnai missziójának vezetője szerint azzal, hogy Ukrajna 2020-ra el akarja érni a NATO standard szintjét nagyon ambiciózus célt tűzött maga elé. A NATO standard nem csak technikai szabványokat jelent, hanem a hadsereg feletti civil kontrollt és demokratikus átláthatóságot, a jogállamiság érvényesülését is. Ez a folyamat akkor is hasznára válna Ukrajnának ha nem akarna csatlakozni a NATO-hoz. A csatlakozásról azt mondta, hogy Ukrajnának szuverén államként joga van tagságért folyamodni, a tagságról csak a 28 (hamarosan 29) tag dönthet és ebbe semmilyen külső hatalom nem szólhat bele.
https://www.kyivpost.com/ukraine-politics/nato-chief-ukraine-alliance-wants-ukraine-success.html
Tehát elismerik mégis csak a Krím feletti orosz fennhatóságot.Volodymyr Kryzhanovskiy mondta, hogy a teszt elkezdődött és minden a tervek szerint zajlik. Egyik rakéta sem megy 30 km-nél közelebb a Krímhez.
https://www.yahoo.com/news/ukraine-launches-missile-drills-near-russia-annexed-crimea-100054393.html
Kaptál egy te ki csillagszemű igazmondóVissza lehet nézni az MH-17 topikba, nekem ott nincs szégyellnivalóm, nem én mentegettem ott éveken át a bűnösöket különböző hazugságokkal.
Ja, csak ott is olyan egyoldalú voltál mint egy biliárdgolyó....Vissza lehet nézni az MH-17 topikba, nekem ott nincs szégyellnivalóm, nem én mentegettem ott éveken át a bűnösöket különböző hazugságokkal.
Elismerem, ott végig egyoldalúan az igazság mellett álltam.Ja, csak ott is olyan egyoldalú voltál mint egy biliárdgolyó....
Igen, csak az adott területen az igazságnak két oldala is van, egyik az állítólag oroszok által lelőtt MH-17, a másik meg az állítólag ukránok által lelőtt Tu-154. Eből ez egyiket te következetesen mindig kihagytad....Elismerem, ott végig egyoldalúan az igazság mellett álltam.
Az MH17 topiknak az MH-17 a témája, úgyhogy nem hagytam ki semmit, ott végig én képviseltem az igazságot a hamis rágalmakkal szemben. És a TU-154 ügyében sem próbáltam meg soha hamis rágalmakkal másra kenni az elkövetést, mint ahogy egyesek tették az MH-17-el.Igen, csak az adott területen az igazságnak két oldala is van, egyik az állítólag oroszok által lelőtt MH-17, a másik meg az állítólag ukránok által lelőtt Tu-154. Eből ez egyiket te következetesen mindig kihagytad....
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..