Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csupa korszakalkotó innováció! Ezekkel akár háborút is lehet nyerni a medve ellen..
Pedig úgy illenek egymáshoz mint a kirakós két darabjaAz ukránok még reménykednek az EU-s csatlakozásban. A törökök vagy 20 éve vannak ugyanabban a státuszban mint most ők.
Az ukránok még reménykednek az EU-s csatlakozásban. A törökök vagy 20 éve vannak ugyanabban a státuszban mint most ők.
Pedig úgy illenek egymáshoz mint a kirakós két darabja
Legyenek, Putyin ettől még nyugodtan alszik.Macronnak súlyos nézetkülönbségei vannak Putyinnal Ukrajna kapcsán.
Már 3 napja belinkeltem, kérdeztem is ott valamit tőled de nem válaszoltál.Sebastian Kurz arra figyelmeztet, hogy ha nem ér véget a háború az előbb-utóbb környezeti katasztrófához vezethet, mert mindkét oldalon olyan ipari létesítmények vannak amelyek ha megsérülnek akkor a szennyezés is mindkét oldalt sújtani fogja. A veszély nagy de a megoldás egyszerű, csak abba kell hagyni a lövöldözést.
http://www.politico.eu/article/preventing-disaster-donbas-ukraine-sebastian-kurz-oped/
Tehát akkor szerinted se passzolnak? Mert az a két darabka nem egymáshoz való.Pedig úgy illenek egymáshoz mint a kirakós két darabja
Korsar rakétákat kaptak a kormányerők. Nem is kell Javelin ha van hazai is.
Ezt benézted, nem arra utaltam, hogy egyenértékű, hanem pont arra, hogy a szakadárok rozzant T-64-eire nem érné meg Javelint pazarolni, a Korzar jobban megfelel erre a célra és ráadásul hazai gyártmány.LOOOOL.
Félaktív lézeres, ahogy látom. Semmi termó, stb.
Na most, a Javelin egy "fire and forget" cucc, saját, huhh, emlékeim szerint 200 Hz-es IR érzékelővel, meg a CLU érzékelői. Elvileg egy ember is hordozhatja, mert kb. 23 kiló a rendszer tömege. A rakéta páncélátütési képessége a mostani verziónál kb. 600 mm ERA után és mivel a tetőpáncélt próbálja eltalálni, ezért ez több, mint elég bármilyen jelenlegi tank esetén. És a komplett rendszer (rakéta és a cső+CLU) úgy 200000 dollárba kerül. Én elhiszem, hogy az ukrik képesek a szart is a saját tömegének megfeleő arany árában kiszámlázni a saját adófizetőiknek, de ez a cucc, amit betettél, még 3-400%-os korrupcióval sem kerül többe, mint 10000-15000 dollár. És ezt véled egy Javelinnel egyenértékűnek?
LOL, az oroszok kivonták az Armatákat és a T-72B3-as tankjaikat Kelet-Ukrajnából?!...a szakadárok rozzant T-64-eire nem érné meg Javelint pazarolni...
Ezt benézted, nem arra utaltam, hogy egyenértékű, hanem pont arra, hogy a szakadárok rozzant T-64-eire nem érné meg Javelint pazarolni, a Korzar jobban megfelel erre a célra és ráadásul hazai gyártmány.
Hát, én meg úgy láttam, hogy az ukránok verték szarrá a szakikat úgy, hogy Putyinnak kellett közvetlenül bemennie azért, hogy megakadályozza a teljes vereségüket.Hát, én eddig úgy láttam, hogy amikor direkt kontakt volt, akkor a szakik általában szarrá verték az ukri erőket (mondjuk, a kényszersorozott szerencsétlenek és a nagyukrán álmokat kergető soviniszta, ámde harcászatból zéró idióták ellen talán nem is akkora fegyvertény ez...).